Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?

NORMAL BİR KOMŞU GİBİ ZİYARET EDERDİM  
14%
  [ 51 ]  14%

UMURSAMAZDIM  
1%
  [ 5 ]  1%

İMZALI FOTOĞRAFINI ALIRDIM  
14%
  [ 51 ]  14%

HERKESE HAVA ATARDIM  
12%
  [ 46 ]  12%

BAYILIRDIM  
56%
  [ 202 ]  56%

Toplam Oylar : 355
ErNPnR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Yeni Üye Yeni Üye
Bir kere bayılırım sonra ayılır imzalı foto almaya giderim eve gelince yine bayılır sonrada arkadaşlara hava atardım Laughing Laughing

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 12, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
Bayılırdım sonra koşup imza isterdim hergün camda otururdum ne zaman tüm kızlar gelirse hepsinin tek tek imzalarını alırdım Mr. Green

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hava atardım Very Happy Razz

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
herkese hava atardım sonrada erenle yakın olmaya çalışırdım heralde

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben ilk önce bayılırdım sonra beni Cemre'yle görüştürmesini isterdim Rolling Eyes

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Takımdan Takımdan
O an aklıma esen ilk deliliği yapardım.. Smile

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
ben resimlerine bakarken heyecanlanıyorum acaba taşınsam ne yaparım

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 00:27 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben imzalı fotoğraf rica ederdim... Laughing Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arrow Bayılırdım,

Arrow ayılıp imza alırdım,

Arrow sonra telefonumda fotoğrafını çekerdim,

Arrow Messenger ID'sini alırdım,

Arrow telefon numarasını alırdım,

Arrow yanağından öperdim,

Arrow hızlıca evime giderdim.

erennwebusraa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 18:14 - Mesaj konusu: ......
Yeni Üye Yeni Üye
kesin bayılırdım

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
Kapısını papatya çiçekleriyle ve balonlarla süsleyip bir not bırakırdım hgeldin diye.

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ona Yasemin'i sorar ve gözlük alırdım...Çok sevdim ben onun gözlüklü halini ya çok yakışmış... Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 22:22 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bayılırdım giderdim yanına fotoğraf çekerdim,imazlı fotoğraf alırdım sonra herkese hava atardım Laughing

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Eren yanınızdaki binaya taşınsaydı ilk tepkiniz ne olurdu?
Üye Üye
Kesin bayılırdım

hepsixxilknur
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 15:03 - Mesaj konusu: tabiki de erennnnnnnnn
Yeni Üye Yeni Üye
eren bizim evin yan tarafına taşınsa tabiki de bayılırım daha sonra kalkar ve ona sarılırım Very Happy Very Happy Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi