Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren Sizce Nasıl Biri ?

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 16:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Takımdan Takımdan
çok tatlı güzel akıllı aslındA ona kelimeler yetmiyo Exclamation

Erenm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
Hyallerimdeki KızVery Happy

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 26, 2007 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Takımdan Takımdan
hatta gruptan hiç kimseyi anlatmaya kelimeler yetmiyor Exclamation

Batman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 31, 2007 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
Grup Hepsi'yi Eren olduğu için dinliyorum süper bir kişiliği var dünyanın en güzel KIZI. .. Confused

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 3, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Üye Üye
Ya onu anlatmak imkansız gibi ama yani bilmiyorum çok güzel çok şirin çok güzel dansediyor çok akıllı yani çok çok çok güzel olan herşey Laughing Laughing Laughing

wendyy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 7, 2007 13:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
dünyada EREN gibi melekler de yaşıyormuş

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 25, 2007 11:47 - Mesaj konusu: Re: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Takımdan Takımdan
elma demiş ki:
BUSE1993 demiş ki:
ereni anlatmakla bitmez bi şey onu çooooookkkkk seviyorum

katılıyorum

Bende anlatmakla bitiremem

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 17:38 - Mesaj konusu: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel Razz çok şeker Smile çok güzel Cool

giyuven
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 1, 2007 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
çok güzel.

-------
Lütfen mesajlarınızda uzatma yapmayınız.

kRaLLLL
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 00:01 - Mesaj konusu: kRaLLLL
Yeni Üye Yeni Üye
Ereni seviyorum ben o her haliyle güzel dünyada tek mükemmel diyebileceğim biri

gizush
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 2, 2007 10:10 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
çok güzel akıllı melek gibi insan işte Smile

demirci447
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 15:52 - Mesaj konusu: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence çok güzel biri grubun en güzeli diyebilirim

ceyoxis41
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 10, 2007 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
bence çok tatlı ve güzel seside kendisi kadar güzell Cool

TugceCemrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 10, 2007 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsi14 demiş ki:
eren:tatlı,akıllı,olduğu gibi davranıyor,eğlenceli,güzel bir sesi var,çok güzel dansediyo,içten biri.....OOO SAY SAY BİTMEZZ Very Happy

katılıyorum Wink

Carizma007
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 10, 2007 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
Hayatımın tek anlamı eren eren olmadan ASLA.!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi