Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren Sizce Nasıl Biri ?

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 01:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tek kelime ile iyimser,sağlıklı beslenen,harikanın harikasında bir kız... Wink

ereniremsu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 11:54 - Mesaj konusu: eren nasıl biri?
Yeni Üye Yeni Üye
Smile eren çok iyi bir dansçı çok güzel çok dohacı çok iyi oyuncu seside çok güzel en önemlisi ben çok seviyorum.

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 14:40 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper iyi biri..Ama ben Gözlüklü haline bayıldım..

duygu1hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
bencede çok iyi ve çok güzel biri Smile

cigdemb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence Eren çok sıcak kanlı, sevecen ve renkli bi kişiliğe sahip. Onu bu yüzden çok ama çok seviyorum.

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 22:27 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok iyi kalpli ve çok iyi biri Razz

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
muhteşem

Yoshy98
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 10, 2008 22:13 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Üye Üye
fazla iyi kalpli

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 11:33 - Mesaj konusu: çok tatlı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok sempatik birisi

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 14, 2008 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Yeni Üye Yeni Üye
çok güzel biri ama fotojenik değil

kamaci
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 15, 2008 15:46 - Mesaj konusu: Sizce Eren nasıl biri
Misafir
Kendisinden süet kayın tadı seziyorum ona karşı ağaçkakan olmalı tak tak sert ve sağlam gaga yoksa işi zor gözüküyor ama iyi ses çıkması için sıcakları beklemeli her ne kadar büyüleyici sesi olsada...

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Üye Üye
çok güzel
sempatik
saf
iyi kalpli
çok iyi bir dansçı
sağlıklı beslenen
yetenekli

Eren yeşili ben ereni seviyorum Exclamation

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
harikaaaaaa

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HrbyCrazy arkadaşıma katılıyorum. Herşeyi çok iyi her şeyi çook süper. Tek kelimeyle Mükemmel

ferhatgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 3, 2008 10:33 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Sizce Nasıl Biri ?
Üye Üye
Kızlarımıza maaşallah diyelim arkadaşlar.Nazar değmesin HEPSİ birbirinden iyi. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi