Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 17:06 - Mesaj konusu: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Very Happy Very Happy neee??? Very Happy Very Happy Wink Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
gülüşüne bayılıyorum bi de çok cana yakın ve çok şirin ayrıca da sempatik Razz Wink

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cana yakın,güzel,sempatik...

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 22:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Görevli Görevli
Bütün güzelliklere sahip vede öldürücü nokta bakışları diyorum.

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 30, 2007 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
bencede gülüşü derim Very Happy

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 30, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sesi Very Happy Very Happy Very Happy

assasin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 30, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
HERŞEYİYLE MÜKEMMEL

hepsikolikogun
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 31, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
bencede herşeyiyle MÜKEMMEL Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 1, 2007 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
bakışlarıııı...... Wink

nidaeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
elma demiş ki:
gülüşüne bayılıyorum bi de çok cana yakın ve çok şirin ayrıca da sempatik Razz Wink

aynen

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
Bakışları ve gülüşü Exclamation Laughing
Ayrıca sadece alıntı yapıp katılıyorum, aynen gibi cevaplar yollamak yasak Exclamation

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
her özelliği diğer üyeler gibi çok güzel

music
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 14, 2007 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
mantığı.çünkü bi insanda bulunması gereken en önemli şey mantıktır.ve eren grupta birazda mantığı ile yer kaplıyor.yani muhteşem bi özllik.röpörtaj ve konuşmalarından bunu anlıyoruzz..

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 15, 2007 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
bence de mantık

SENASEVVAL
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 16, 2007 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
çok mantıklı tabi katılıyorum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi