Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 17:27 - Mesaj konusu: Nee??
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Böyle soru sorulurmu? Ben Eren'in herşeyini seviyorum. Özellikle çok tatlı bir sesi var. Embarassed

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
gülüşü ve o bakışları ...

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 2, 2008 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Her saç modeli yakışıyor

denizanderen
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
bende katılıyorum herşeyiyle süper bence

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 10, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
Anlatılamaz bir duygu ile onu seviyorum...Heralde aşk böyle birşey...

tweetyeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 14:01 - Mesaj konusu: erenini en sevdiğiniz özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
gülüşü ve sesi.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
berkanyoshy Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 19:02
Anlatılamaz bir duygu ile onu seviyorum...Heralde aşk böyle birşey...

Daha yeni farkına vardıysan çok geç kalmışsın. Biz bu duyguları FUN olmadan öncede yaşıyorduk olduktan sonrada.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
Hepsi'yi tanımadan Eren'i nasıl sevdin acaba?

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 12, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HEPSİyi sadece bu sitede mi tanıyoruz? Ben bu siteye üye olmadan önce tanıyordum. Araştırma yapıyordum. Bu siteye üye olmadan önce bile onlarla ilgili birçok bilgi vardı. Hem ben bütün HEPSİ grubunu EREN için dinlemeye başladım ve sonra HEPSİ dinlemeye başladım. Bilmem anlatabildimmi?

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 12:55 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
Elbette anlattın ama ben aşık olduğumu daha yeni öğrendiğimi kastetmemiştim, aşık olduğumu belirtmek istemiştim.Konu saptı konuya dönelim Wink

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
fotojenik olması

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Fan Sitesi
Üye Üye
Eren'in her yönünü seviyorum çünkü hemen hemen hepsi de benimle aynı Very Happy Very Happy Very Happy

---
Düzenleme: devrem

Lütfen Türkçe yazım kurallarına uyunuz.!
Duyuru ve kuralları okuyunuz!
Lütfen yazım kurallarına uyalım. Aşağıdaki adreslerde yazanları lütfen okuyun.
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 10:44 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Üye Üye
her özelliğini seviyorum.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Takımdan Takımdan
Nerden başlasam ki?

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 10, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'in En Sevdiğiniz Özelliği?
Yeni Üye Yeni Üye
bende gülüşüne bayılıyorum vede çok cana yakın ve iyi kalpli
Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
12. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi