| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
| busra0yoshy |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 11:31 - Mesaj konusu: ereen... |
|
|
Yeni Üye

|
| benimle ortak yanı yogaya ilgi duyması ve doğayı çok sevmesi.ayrıca ben de yeşili çok severim ama benim gruptan en çok sevdiğim kişi yasemin.2.sırada eren |
|
|
|
|
| emresar |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| ronaldo |
Tarih: Salı, Temmuz 31, 2007 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
| ikimizde hem film izlemeyi hemde uyumayı seviyoruz |
|
|
|
|
| brkn |
Tarih: Salı, Temmuz 31, 2007 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
benzer yönlerimiz;
Fotoğraf tutkunuyuz.
Kumralız.
Sinirlenince hızlı konuşuruz.
Bu kadar..  |
|
|
|
|
| dagaka595 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 1, 2007 18:24 - Mesaj konusu: ben yeşili ve yemek yapmayı severim eren de |
|
|
Yeni Üye

|
| ben yeşili ve yemek yapmayı severim eren de |
|
|
|
|
| erenceren |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 1, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
erenle benzemeyen yanım yokki burcu haricinde ve yüzü falan onların haricinde herşeyimiz benziyor  |
|
|
|
|
| hepsimyoshyim |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| o film izlemeyi çok seviyor bende o boğ aburcu bende o galatasarylı bende |
|
|
|
|
| cemrekolikk |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 00:40 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
Galatasaraylıyız
Sinirlenince hızlı konuşmamız.  |
|
|
|
|
| biricikcemrem |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 03:37 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
bana erende çok sıcak kanlı geliyor ses tonundan belli...
burnu büyüklük olmasın ama bende sıcak kanlı olduğuma inanıyorum..  |
|
|
|
|
| iremeren41 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 18, 2007 11:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cimbomluA |
Tarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| benim bildiğim Eren beşiktaş'lı ama inşallah GALATASARAY lıdır...uykuculuğum ve sinirlenince hızlı konuşurum... |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
| ikimizde BEŞİKTAŞLIYIZ,uykucuyum,sinirlenince hızlı konuşurum,kumralım,film izlemeyi severim,yeşili severim |
|
|
|
|
| esmerbombaeren |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| ossgee |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| erenle ortak yanım yeşili bende çok seviyorum ama yinede ortak olmayan yönlerimi var mesela fotoğraf çekmeyi sevmem |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Görevli

|
güzelliğimiz doğayı film izlemeyi yemek yapmayı sevmemiz erenle ortak yönlerimizden  |
|
|
|
|
|
|