Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ?

busra0yoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 11:31 - Mesaj konusu: ereen...
Yeni Üye Yeni Üye
benimle ortak yanı yogaya ilgi duyması ve doğayı çok sevmesi.ayrıca ben de yeşili çok severim ama benim gruptan en çok sevdiğim kişi yasemin.2.sırada eren

emresar
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ikimizinde burcu boğa

ronaldo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 31, 2007 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
ikimizde hem film izlemeyi hemde uyumayı seviyoruz

brkn
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 31, 2007 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
benzer yönlerimiz;
Arrow Fotoğraf tutkunuyuz.
Arrow Kumralız.
Arrow Sinirlenince hızlı konuşuruz.
Arrow Bu kadar.. Very Happy

dagaka595
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 1, 2007 18:24 - Mesaj konusu: ben yeşili ve yemek yapmayı severim eren de
Yeni Üye Yeni Üye
ben yeşili ve yemek yapmayı severim eren de

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 1, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
erenle benzemeyen yanım yokki burcu haricinde ve yüzü falan onların haricinde herşeyimiz benziyor Very Happy Very Happy

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
o film izlemeyi çok seviyor bende o boğ aburcu bende o galatasarylı bende

cemrekolikk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 00:40 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
Arrow Galatasaraylıyız
Arrow Sinirlenince hızlı konuşmamız. Very Happy

biricikcemrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 03:37 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
bana erende çok sıcak kanlı geliyor ses tonundan belli...
burnu büyüklük olmasın ama bende sıcak kanlı olduğuma inanıyorum.. Very Happy

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 18, 2007 11:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
erende konvers seviyor bende oda yeşil seviyor bende oda sinirlenince hızlı konuşuyor bende ve onu gerçekten çok seviyorum eren olmazsa bu grubun hali ne olcak yaa Surprised Surprised :lol:

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazılım.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

cimbomluA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
benim bildiğim Eren beşiktaş'lı ama inşallah GALATASARAY lıdır...uykuculuğum ve sinirlenince hızlı konuşurum...

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
ikimizde BEŞİKTAŞLIYIZ,uykucuyum,sinirlenince hızlı konuşurum,kumralım,film izlemeyi severim,yeşili severim

esmerbombaeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
hersey

ossgee
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
erenle ortak yanım yeşili bende çok seviyorum ama yinede ortak olmayan yönlerimi var mesela fotoğraf çekmeyi sevmem

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Görevli Görevli
güzelliğimiz Very Happy doğayı film izlemeyi yemek yapmayı sevmemiz erenle ortak yönlerimizden Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
6. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi