| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
| gisemcik |
Tarih: Salı, May 8, 2007 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| telefon markası benimde siemens C65 ben de uyumayı çok seviyorum uyumayı kim sevmez kii ve de foto çekmek allahın hakkı 3 müş benim de 3 özelliğim onla aynıı |
|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Çarşamba, May 9, 2007 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
Eren yeşili seviyor ben de yeşili seviyorum o da uykucu bende fotoğraf çekmeyi çok seviyor bende çok seviyorum film izlemeyi seviyor bende seviyorum ve bide yüzümde ona benziyor e daha başka ne olsun ki :D
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen yazım kurallarına uyunuz.
Yabancı harf kullanmayınız.
Duyuru ve Kuralları okuyunuz. |
|
|
|
|
| gisemcik |
Tarih: Çarşamba, May 9, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
benim de telefon markam aynı ben de uykucuyum ben de film izlemeyi çok çok seviyorum (1500den falza korku filmi izlemişimdir) ben de dans etmeyi ve şarkı söylemeyi çok seviyorum (ama ben dinlesem daha iyi olacak hehe ) ben de resim çekmeyi çok seviyorum ve de fotoğraf çekmeye bayılıyorum evdeki resimlerimizin çoğunda ben yokumdur zaten çünkü çeken hep ben oluyorum... |
|
|
|
|
| grphepsi |
Tarih: Perşembe, May 10, 2007 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
| bende eren gibi yeşil hastasıyım, fotoğraf çekmeyi seviyorum, sinirlenince hızlı konuşurum, film izlemeyi severim... |
|
|
|
|
| SuperEren |
Tarih: Pazar, May 13, 2007 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
eren gibi dans ediyorum yeşil hastasıyım |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Perşembe, May 17, 2007 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| ronaldo |
Tarih: Salı, May 22, 2007 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
| uyumayı bende çok seviyorum |
|
|
|
|
| 00004 |
Tarih: Perşembe, May 24, 2007 19:05 - Mesaj konusu: ^_e_r_e_n_^ |
|
|
Yeni Üye

|
eren le benim ortak yanım yok ama aşık olduğum bir kızın ikizi gibi geliyor bana sakın yanlış anlamayın |
|
|
|
|
| ern06 |
Tarih: Pazar, May 27, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| hepsiesin |
Tarih: Cumartesi, Haziran 2, 2007 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
BENİM EREN LE ORTAK YANLARIM
1 DUDAKLARIMI ISIRIRIM
2 VEJETERYANIM
3 SİNİRLENİNCE HEM HIZLI KONUŞURUM HEMDE ORTALIĞI AYAĞA KALDIRIRIM  |
|
|
|
|
| jnmyoshym |
Tarih: Pazar, Haziran 3, 2007 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| lovelyirem13 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 16, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| bende boğa burcuyum ve ayrıca sinirlendiğimde kimse beni anlayamaz ve benimde burnumun yanında benim var yeşile ve doğaya bayılıyorum. |
|
|
|
|
| princess94 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
uykuculuk, sinirlenince hızlı konuşmak ,yeşili sevmek ve fotoğraf çekmeyi sevmek  |
|
|
|
|
| edanurR |
Tarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
film izlemeye çok sever ben de zeytini sevmez ben de doğayı çok severe ben de en çok sevdiği renk yeşil benim de :)
Düzenleme:maximilian
Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz |
|
|
|
|
| vanessa93 |
Tarih: Pazar, Haziran 24, 2007 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Benim Eren'le ortak yönüm çokmuş.Ben boğa burcuyum , çok uykucuyum , fotoğraf çekmeyi çok severim fotoğraf makinami kendimle her yerde taşirim, film izlemeyi çok severim ( haftada en az 5 film kiralarim ) , cikolatayi çok severim ve yerim , dans ve sarki söylemek benim icin en güzel şey, zeytini hiç sevmem , dudaklarimi ısırırım hele utandığımda :oops:
--------
Düzenleme:buseerenbuse
Lütfen Türkçemizdeki sesli harfleride kullanalım.
Duyuru ve kuralları okyunuz. |
|
|
|
|
|
|