Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ?

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Very Happy Very Happy Razz Very Happy
eren de yeşili seviyo ben de Very Happy Very Happy

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bu sitede herkes kendi yorumunu yapar anlata bildim sanırım Shocked Evil or Very Mad Twisted Evil

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 30, 2007 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
KuBiSh demiş ki:
sinirlenince hızlı konuşuyomuş bende öleyim

doğayı çok seviyo bende öyleyim Wink
aynen bende sinirlenince hızlı konuşurum saol öğrenmiş oldum Wink

hepsikolikogun
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 31, 2007 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
tek başına DVD izlemek uykuculuk fotoğraf çekmek erenle ortak yanlarım bunlar....!

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 1, 2007 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
doğa,çikolata,film izlemek,fotoğraf çekmek.... Wink

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 1, 2007 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
şimdi aklıma geldi fotoğraf çekmeyi ben de çok severim.. Wink

nidaeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
eren yeşili seviyor bende doğayı seviyor bende fotoğraf çekmeyi seviyor bende

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
nida'ya katılıyorum ,ikimizde uykucuyuz

alonesire
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 25, 2007 12:55 - Mesaj konusu: erenn
Yeni Üye Yeni Üye
bende boğayımm

MELIH20
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 31, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben de boğa burcuyum ve aynı yaştayız o 18 mayısta doğmuş ben 8 mayısta doğdum bende çok uykucuyum bıraksalar 16.00,17.00 a kadar uyurum doğayı çok severim her fısatta resim çekerim Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Görevli Görevli
sesimiz benziyor ve de tarzımız

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 1, 2007 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Görevli Görevli
Gamzelerimiz tarzımız vede ben de şapkalara falan bayılırım Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 2, 2007 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Görevli Görevli
bende şapka bant falan çok severim öyle şeyleri...hepsisweet bu arada bizim senle de bayağı ortak noktamız var Smile

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 2, 2007 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Görevli Görevli
ayca93gulcin demiş ki:
bende şapka bant falan çok severim öyle şeyleri...hepsisweet bu arada bizim senle de bayağı ortak noktamız var Smile

katılıyorum canım bi buseerenbuse bide seninle çok iyi anlaştım yani Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 5, 2007 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Görevli Görevli
ben buseerenbuse'yle tam konuşmadım...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi