Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ?

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende fotoraf çekmeyi çok severim çekinmeyi ondan da çok severim Very Happy

pette
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 15:09 - Mesaj konusu: eren ile ortak yanlarınız
Üye Üye
ben de yeşil i seviyorum o da :D

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Eren ile Ortak Yanlarınız Nelerdir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
fotoğraf çekmeyi çok severim!! Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Evet bende,fotoğraf delisiyimdir. Laughing

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
fotaraf çekmeye bayılırım şehir dışna çıkacaksam kesinlikle yanım da olur

xxerendelisixx
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 19, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben eren gibi hem yemek yapmaya hemde fotoğraf çekmeye bayılırım Embarassed Very Happy Smile

ErenFulYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
fotoraf çekmeyi çok severim doğayı yeşili çok severim aynı eren gibi Very Happy

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
fotoğraf çekmek ve fotoğraf makinem benim için çok önemlidir. 11 yaşımdayken sahip olduğum fotoğraf makinesinden fotoğraf tutkum belli oluyor. Ama babam bana bırakabilme konusunda hala tedirgin benden ağır da Laughing

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 14, 2008 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Birşey unutmuşum yazdıklarımda.Bitki Çayları. Razz Wink
Bayılırım! Cool
Eren'e herşeyim ortak...Gerçekten!Herşeyde ortak fikir,görüş veya zevkimiz var. Shocked Razz

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 15, 2008 15:42 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Fotoğraf çekmeye bayılırım,
yeşili çok severim,
doğa ve çevreciyimdir

betul666
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 10:22 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
doğayı ve yeşillikleri çok seviyormuş
bende öyleyeyim...

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 12:04 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
Eren ablama bakınca sanki kendimi görüyorum Smile
birtanecik ablam Wink

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 15:23 - Mesaj konusu: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Fotoğraf çekmeyi çok severim...Bazen de pozitif şekilde düşünebiliyorum... Laughing

space53
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 10:59 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
yüz yapım biraz andırıyor sanırım bu arada bişe soram eren hangi takımlı bilen var mı?

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
14. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi