| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
| mandalina19 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
Fotoğraf çekmeyi çok severim  |
|
|
|
|
| sweetgamze13 |
Tarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
| tam bende onu yazacaktım hem çekmeyi severim hemde çekilmeyi |
|
|
|
|
| tatlicadi26 |
Tarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 13:43 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
eren;
saçına fular falan takmayı çok seviyor bende çok seviyorum
fotoğraf çekmeyi hemde çekinmeyi seviyor bende seviyorum
doğayı çok seviyor bende çok seviyorum |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| inuk |
Tarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| aynı gün ve aynı ayda doğduk yani 18 mayıs!!!!!!!!! |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çevreye zarar vermeyen Eren gibi  |
|
|
|
|
| SAGAN |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
Eren i şahsen tanımıyorum ama tek ortak yönümüz galiba BJK  |
|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
çikolata ve yeşil renk  |
|
|
|
|
| 09ZAZA90 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
ikimizde aynı rengi seviyoruz , ikimizde aynı yaştayız ,sanırım ikimizde aynı boydayız , saçlarımız tıpatıp aynı ,ikimizde boğa burcuyuz
---
Düzenleme MaNZaRa
lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz
Türkçe yazım kurallarına uyunuz
ı harflerini i harfi şeklinde yazmayınız  |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 15:32 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Fotoğraf çekmemiz, çevreci olmamız ve yeşili sevmemiz |
|
|
|
|
| erencym |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 16:36 - Mesaj konusu: eren ile ortak yanlarımız? |
|
|
Yeni Üye

|
benim erenle ortak yanım yeşili sevmemiz ve konuşma tarzımız ve sesimiz tıpkı erenim desem çok mütevazı olur heralde  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
12. sayfada ben bir mesaj yazmıştım.Berkanyoshy de Türkçe'ye önem verir misin yazmış.
Berkanyoshy;Ben o mesajı yeni üye olduğum zaman yazmıştım.Sitenin kurallarını bilmiyordum.Msn'den alışmıştım diye öyle yazmışım.Ama şimdi o mesajımı düzenledim.  |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 07:59 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
en sevdiğim renk yeşil,çikolatayı çok severim,fotoğraf çekmeyi ve çekinmeyi çok severim,doğayı çok severim..  |
|
|
|
|
| izmitliEda41 |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
| Fotoraf çekmeye bayılıyorum bende eren gibii |
|
|
|
|
|
|