Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ?

zeynossh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
erenle ortak yanımız yok ama onu çok seviyorum onun gibi sevimliyim fotoğraf çekmeyi seviyorum

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
mantıklı olmamız...duygularımdan çok mantığım ağır basar

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende fotoğraf çekmeyi çok seviyorum.tıpkı eren gibi.

buse17
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
erende boğa burcu bende Smile

MOKAxTSUKUNE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bende erenle aynı burcda olmak isterdim ama malesef değilim ama saç rengimiz ayı bu yüzden şanslı sayılırım..(bu arada ben yeni üyeyim merhaba)

---
Moderatör Notu :

Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Lütfen mesajlarınızın tamamını koyu renkli veya renkli yazmayınız!

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 03:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
fotoğraf çekmeyi bende seviyorum

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 16:21 - Mesaj konusu: Eren İle Ortak Yanlarınız?
Üye Üye
Arrow Fotoğraf çekmeyi çok severim
Arrow Sportif giyinmeyi severim
Arrow Converse'lerimden vazgeçemem.
Arrow Şarkı söylemesini çok severim(Gerçi beni dinleyen yok ama neyse Laughing ) ...

cemroshim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
en sevdiği yemekler püre-zeytinyağlı dolma-mantı aynen bende onları cok severim.
en sevdiği renk yeşil bnde o renge bayılırım
fotoğraf cekmeyi çok seviyor bende
oda uykucu bende
oda doğal bende
oda kendine yakışanı giyiyor bende

--
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

4KALP
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 15:31 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
erene benzediğimi söylüyorlar ayrıca uykucuyum fotoğraf çekmeyi çok seviyorum sağlıklı yaşama önem veririm Smile

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 10:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
-fotoğraf çekmeyi çok severim
-uykucuyum
-doğayı çok severim
-küçüklüğümden beri yeşil rengine bayılırım
-değişik yemekler yapmaya bayılırım
-giyim tarzımız aynı
-spor ayakkabılardan vazgeçmem
ama ben gülçinin burcuyum Wink

belki başkalarıda vardır aklıma gelmiyor birtek bunlar var aklımda Very Happy

Oguzhancan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
İkimizde boğa burcuyuz.

İkimizin isminin sonuda N ile bitiyor.

O diğer hepsi grubu üyelerini çok seviyor bende çok seviyorum.

Şimdiki aynı sayılmaz ama bağlantılı. O fotoğraf çekinmeyi çok seviyor bende çekmeyi. Ama bazı resimlerinde elinde bizim stüdyoda kullandığımız gibi fotoğraf makinasını görmüştüm.Oda fotoğraf çekmeyi seviyor olsa gerek.

Açık havayı bende severim.

Jazz müzik seviyormuş. Ben zaten hertürlü müziği severim. Ama büyük bir mağazada dolaşırken hareketli müzik yerine tercihim cazz'dır Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 16:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
cazz mı seviomuş??bakk o olmadı işte:D Bnm tercihim rockrockrockrock

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 5, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Türkçe'ye önem versen?

YALLAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 16:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
doğa sevgisi

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
güzellik
yeşili severim
doğayı ve yeni şeyleri keşfetmeyi severim Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi