Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ?

hepsiguliz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 12:08 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
burcumuz aynı fotoğraf çekmeyi sewiyorum uykucuyum doğa yı sewerim yeşil hastasıyımmmmm aşkım erennnnnnnnnnnnnnn

kucukaslan1905
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 12, 2006 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
burcumuz aynı , dvd izlemeyi severim o da öyleymiş ,fotoğraf çekmeyi severim oa öyleymiş acayip uykucuyum lakabım uykucudur

o da öyleymiş yupppi!!

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 12, 2006 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mr. Green

erenaybikgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 14, 2006 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
bnd doğayı çok severim film izlemeyi çok severim foto çekmeyi çok severim ooo say say bitmez Very Happy

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 14, 2006 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mr. Green

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 3, 2006 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de film izlemeyi çokkkk sewiorummm Very Happy

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 3, 2006 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
erene hiç bir yönüm bezemiyor Exclamation

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 00:07 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
doğayı sevmek Mr. Green

gruphepsijim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 00:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben Eren'in Doğayı Sevdiğini Bilmiyordum.TEŞEKKÜR EDERİM Very Happy Eren'le Bir Tane Daha Benzeyen Yönüm varmış.. Smile

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 15, 2007 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
eren doğayı ve film izlemeyi çok seviyormuş bende aynen öyleyim Wink

recep
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 18, 2007 02:11 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
film izlememiz ..

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
DOĞAYI SEVİYOM ÇİKOLATA SEVİYOM VEDE FİLM İZLEMEYİ SEVİYOM Wink

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
o 18 mayıs ben 16 mayıs anlicanız ikimizde boğayız Wink Very Happy Cool Laughing

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 15:48 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
başka ortak yanınız yok mu mesela film izlemek gibi Question

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Very Happy Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi