Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ?

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 13, 2008 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla benim Eren'le ortak yanım fotoğraf çekmeyi sevmesi.Başka da yok ama Eren galiba GS'lı Bjk değil ki Confused

hepsi1fun
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben de Eren gibi yeşil hastasıyım. Mr. Green

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla vardır ama çok sanmıyorum..

erenbabybuns
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 28, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben yemek yapyı çok seviyorum hemde brokoli süper aneme yardım ediyorum bazı yemekleri kendim yapıyorum ama çook iğrenç oluyor Embarassed uykucuyum,bitkilere aşırı ilgim var doğa çaylarına bayılıyorum ve foto çekmek süper dolabım yeşille dolup taşıyor doğum günlerimde hediyeler hep yeşil oluyor tüm aile yeşili sevdiğimi biliyor her yönüyle yani Razz Razz

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 12:12 - Mesaj konusu: Eren'le ortak yanlarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ArrowÇikolata
Arrow Film izlemek
Arrow Yeşil rengi çok severim
Arrow Doğayı çok severim
Laughing

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
benimde boğa

ErNPnR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
film izlemeye ve de foto çekmeye bende bayılıyorum Smile

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
yeşili severim ve mantıklıyımdır

GulciNesli
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
gözlerimiz ve burnumuz çok benziyor

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 19, 2008 21:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
fotoğraf çekmeyi,hayvanları ve doğayı severim.Sanırım başka yok. Razz

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de fotoğraf çekmeyi severim

Yildiz95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 20, 2008 18:38 - Mesaj konusu: Erenle ortak yanlarım
Yeni Üye Yeni Üye
Uykuculuğum Bende erende uyumayı seviyoruz Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Sinirlenince hızlı konuşmamız..
Film izlemeyi çok sevmemiz..
Dans etmeyi sevmemiz..
Ve daha bir sürü şey.. Rolling Eyes Wink

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
Benim Eren'e maalesef hiç bir yönüm benzemiyor.

ereniremsu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Erenle ortak yanlarımız neler?
Yeni Üye Yeni Üye
Embarassed İkimizde yeşili çok seviyoruz ve bende onun gibi dans etmeyi çok seviyorum.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi