| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Eren BEŞİKTAŞLI
Araba kullanırken alt dudağını ısırıyor.Ben dişimi sıkıyorum.(Pek ortak sayılmaz ama )
Hep film izliyor.
Doğayı seviyor.
Fotoğrafı çok seviyor.
Bende. |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
| Tek ortak yönümüz Beşiktaşlı olmamız |
|
|
|
|
| balsuratum |
Tarih: Pazartesi, Kasım 12, 2007 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
erenin burnunun sol tarafında beni var benimde aynı yerde benim var,arkadaşlarım gözlerimin erene benzediğini söylüyor,bende uykucuyum,bende fotoğraf çekmeyi çok seviyorum,film izlemek.  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 09:48 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Takımdan

|
ben de onun (ve diğer hepsi üyelerinin gibi) karşımdaki insanı karşılık beklemeden seviyorum...
ve onların kötü yönlerini düşünmüyorum...
eren kendinde bunu 'saflık' olarak ifade ediyor ben tam olarak yaşadıklarını bilemem tabi, neye dayanarak söylediğini de bilememama bence bu iyi kalplilik...
 |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| tek ortak yönüm uykuyu çok sevmem... |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 22:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Rapper olmam büyük dezavantaj.Napayım birader Rap'ten vazgeçemiyorum  |
|
|
|
|
| asogorki |
Tarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Benimde burcum boğa ve saç rengimiz benziyor |
|
|
|
|
| MesutYasemin |
Tarih: Çarşamba, Aralık 5, 2007 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
| erenle tek ortak yanımız beşiktaşlı olmamız |
|
|
|
|
| suvubla |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
erenle ortak yanlarımız :
beşiktaşlı olmam
saçlarımın aynı renk olması
okadar  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Erenle tek ortak yanım müziği seviyorum.  |
|
|
|
|
| erenfan |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Üye

|
eğer heygirl dergisi kasım sayısını aldıysanız eren sayfasındaki hepsi ortak yönümüz diyebilirim  |
|
|
|
|
| hepsilion33 |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 10:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
malesef yok  |
|
|
|
|
| morseven58 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Yeni Üye

|
| uykucuyum ve yeşil rengine bayılıyorum |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Ocak 1, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Pek ortak yanım yok.Zaten bir insan sevdiği kişide fazla ortak yan istemez  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Ocak 13, 2008 01:16 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
saç rengimiz,uyku,doğayı sevmem,yeşili sevmem  |
|
|
|
|
|
|