Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren İle Ortak Yanlarınız ?

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arrow Eren BEŞİKTAŞLI
Arrow Araba kullanırken alt dudağını ısırıyor.Ben dişimi sıkıyorum.(Pek ortak sayılmaz ama Very Happy )
Arrow Hep film izliyor.
Arrow Doğayı seviyor.
Arrow Fotoğrafı çok seviyor.

Bende.

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
Tek ortak yönümüz Beşiktaşlı olmamız

balsuratum
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 12, 2007 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
erenin burnunun sol tarafında beni var benimde aynı yerde benim var,arkadaşlarım gözlerimin erene benzediğini söylüyor,bende uykucuyum,bende fotoğraf çekmeyi çok seviyorum,film izlemek. Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 09:48 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Takımdan Takımdan
ben de onun (ve diğer hepsi üyelerinin gibi) karşımdaki insanı karşılık beklemeden seviyorum...
ve onların kötü yönlerini düşünmüyorum...
eren kendinde bunu 'saflık' olarak ifade ediyor ben tam olarak yaşadıklarını bilemem tabi, neye dayanarak söylediğini de bilememama bence bu iyi kalplilik...
Very Happy Very Happy Laughing

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
tek ortak yönüm uykuyu çok sevmem...

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 22:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Rapper olmam büyük dezavantaj.Napayım birader Rap'ten vazgeçemiyorum Sad

asogorki
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
Benimde burcum boğa ve saç rengimiz benziyor

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 5, 2007 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
erenle tek ortak yanımız beşiktaşlı olmamız

suvubla
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
erenle ortak yanlarımız :
Arrow beşiktaşlı olmam
Arrow saçlarımın aynı renk olması
okadar Crying or Very sad

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Erenle tek ortak yanım müziği seviyorum. Laughing

erenfan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Üye Üye
eğer heygirl dergisi kasım sayısını aldıysanız eren sayfasındaki hepsi ortak yönümüz diyebilirim Embarassed

hepsilion33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 10:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
malesef yok Very Happy

morseven58
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Yeni Üye Yeni Üye
uykucuyum ve yeşil rengine bayılıyorum

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 1, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Pek ortak yanım yok.Zaten bir insan sevdiği kişide fazla ortak yan istemez Wink

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 13, 2008 01:16 - Mesaj konusu: Cevap: Eren İle Ortak Yanlarınız ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
saç rengimiz,uyku,doğayı sevmem,yeşili sevmem Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi