Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren için ne yaptınız?

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 27, 2007 00:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
henüz birşey yapmadım. İleride yaparım Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 22:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Onun için sınıfta kavga çıkardım.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 13, 2008 01:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
poster vs...astım,bilgisayara resimler yükledim ve en önemlisi onu sevdim... Wink

balsuratum
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 13, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Üye Üye
Arrow ereni ve tüm grup üyelerini öz ablam gibi seviyorum
Arrow bende 100 küsür posterleri var koycak yer bulamıyorum
Arrow onlara laf atanların ağzının payını veriyorum
Arrow etrafındakilere arkadaşlarıma falan hepsiyi ve özellikle ereni sevdiriyorum
Arrow bilgisayardada bir sürü resimleri var
Arrow fan sitelerinde üyeliklerim var
Arrow çalışma masamda bile posterleri var(posterlerini görünce ders mers çalışamıyorum öyle baka kalıyorum:D)

123O123
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 14, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Yeni Üye Yeni Üye
odamın her yeri posteri var
onlar için pano yaptım
en az 10 tane oynayan resmi ile masaüstüme koydum
ekran koruyucum öyle Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 14, 2008 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arrow Zil sesim Aşk Sakızı(İlk Eren başladığı için)
Arrow Telefonumda rastgele Eren'imin resimlerini koydum
Arrow Odanın duvarına pastel boya ile ''Eren'im'' yazdım.
Arrow Ona aşık olduğumu babama bile söyledim(ki bu büyük bir cesaret Very Happy )
Arrow NFS Underground'da pist reklamlarını silip ''Eren'im'' yazdım.

melikeren13
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Yeni Üye Yeni Üye
1)arkadaşım eren hiç güzel değil cemre daha güzel dedi hemde en iyi arkadaşım onu arkadaşlığımdan attım halada konuşmuyoruz...
2)dolu posteri ve resimleri var
onun için ölürümmmm

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Eren için ne yaptınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Eren'i ve diğer grup üyelerini çok seviyorum
Bilgisayarımda sayılamayacak kadar çok resmi var Shocked
Okulda Eren'e veya diğer üyelere laf söyleyenlere ağzının payını verdim Laughing
Hep Eren ve diğer üyeler için resim çiziyorum Laughing
Daha var da aklıma gelmiyor şimdi...

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
benimde arkadaşım erene çirkin dedi tartıştık1 hafta konuşmadık

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 6, 2008 20:01 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ahh Eren ablamı çok seviyorum.Onun için bu sayfaya sığmıcak şeyler yaptım. Very Happy

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 6, 2008 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Ahh Eren ablamı çok seviyorum.Onun için bu sayfaya sığmıcak şeyler yaptım. Very Happy

Aynen Wink Smile

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
onları sevmek için illaki birşeyler yapmak gerekmiyor diye düşünüyorum şimdi sizin yazdıklarınıza baktım hepsini bende yapmıştım ama bunlarla kalmaz onları yürekten sevmek gerekir diye düşünüyorum

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Üye Üye
Valla İstanbul'a taşınacağım artık Londra'dan gelip gitmek zor oluyor okulda var bir bu kaldı Eren için yapmadığım.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 16, 2008 18:44 - Mesaj konusu: Bilmem
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arrow Kız kardeşimden Eren'in resimlerinin hepsini çarptım. Very Happy
Arrow Telefonumda duvar kağıdı ve bir sürü fotoğrafı var
Arrow Bütün sitelerden resimlerini topluyorum.
Arrow Odamda,dolabımda,defterimde,kitabımda kısacası her tarafta onu görmek için resimlerini yapıştırıyorum. Very Happy
Arrow Kız kardeşim sağolsun. Zaten onun sayesinde tanıdım hepsi grubunu. Ve kız kardeşime ve arkadaşlarıma aynen şöyle söylüyorum. "EREN BENİM AŞKIMM" bunu başkası derse kavga bile yapıyorum. Very Happy
Arrow Masaüstüm Eren ve Hepsinin resmi.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Eren için ne yaptınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ona kalbimi verdim Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi