| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ?
| ÇOK GÜZEL |
| [ 339 ] 66% |
| |
| ÇOK İYİ |
| [ 102 ] 20% |
| |
| ÇOK AKILLI |
| [ 67 ] 13% |
| |
Toplam Oylar : 508 |
|
| kolera |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 28, 2006 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Yeni Üye

|
| EN COK ERENİ SEVİYORUM CK GÜSEL CNM YA |
|
|
|
|
| cadiii |
Tarih: Pazar, Eylül 3, 2006 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Yeni Üye

|
bencede çok güzel hemde çooook seni seviyorum ereeen gerçi diyerleride güzel ama eren çok başka hemde çok başka yani onlardan daha güzel demek istediğim o
SENİN ÇOK BÜYÜK BİR HAYRANINIM EREEEN |
|
|
|
|
| myro |
Tarih: Pazar, Eylül 3, 2006 16:44 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Üye

|
| akıllı ve güzel ah bide şu beni olmasa |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Pazartesi, Eylül 4, 2006 08:09 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence o beni ona çok yakışıyor  |
|
|
|
|
| blueorkide |
Tarih: Salı, Eylül 12, 2006 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| kızların yüzüne ben yakışmıo gerçekten ne kadar seversek sevelim ben kızların yüzüne yakışmıo bence aldırmalı |
|
|
|
|
| HepsiHakan |
Tarih: Salı, Eylül 12, 2006 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Kıdemli Üye

|
blueorkide demiş ki: kızların yüzüne ben yakışmıo gerçekten ne kadar seversek sevelim ben kızların yüzüne yakışmıo bence aldırmalı
Bana göre ben olan bayanlar daha çekici ve diğerlerinden güzel.. |
|
|
|
|
| blueorkide |
Tarih: Salı, Eylül 12, 2006 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hayır malesef öleolmuo yani otipe göre deişio eren bensiz çok daa güzel oluo mesela hem onun teni koyu ben yakışmıo o yzden |
|
|
|
|
| HepsiHakan |
Tarih: Salı, Eylül 12, 2006 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Sence öyle oalbilir fakat bence ondaki ben ona apayrı bir güzellik katıyor.. |
|
|
|
|
| SeDeN |
Tarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Yeni Üye

|
bENCEDE eRENE o BEN DOGALLIK GÜSELLİK KATIYOO O BEN OLMASA EREN BU KADAR SEMPATİK VE ÇEKİCİ OLAMAZDI BELKİDEEE DİMİ  |
|
|
|
|
| blueorkide |
Tarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| eren eğer o beni o kadar sevseydi fondotenle onu kapamaya çalışmazdı ben kaçtane röportajda gmrdüm benini kapatmış hep ayrıca makyajını kndisi yapıomuş yani kndisi benini kapatıo demekki oda bilio |
|
|
|
|
| zeynepnur |
Tarih: Cumartesi, Eylül 16, 2006 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Yeni Üye

|
| ereni çok sewiyorum çünkü o dünyada esi bulunmaz biri |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Çarşamba, Eylül 20, 2006 07:47 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Takımdan

|
eren güzel ve akıllı birisi bence  |
|
|
|
|
| antiothergrup |
Tarih: Pazar, Ekim 1, 2006 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Yeni Üye

|
| YA ARKADASLAR DOGAL OLMALARI HEPIMIZIN SEVGISINI KAZANDI DIGERLERI GIBI BARLARIN ONUNDE MESHUR OLMADILAR ZATEN BIZE VERDIKLERI SESLERI YUZLERINI GORMESEK BILE SESLERI YETER AMA GORMESEKDE OLMAZ |
|
|
|
|
| nida |
Tarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Yeni Üye

|
çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzelllllllllllllllllllllllll  |
|
|
|
|
| AYSE |
Tarih: Cuma, Ekim 20, 2006 13:47 - Mesaj konusu: Cevap: EREN İ NEDEN ÇOK SEVİYORSUNUZ |
|
|
Yeni Üye

|
| slm arkadaşlar ben ayşe ama tam bir eren manyağıyım ölüyorum bitiyom delircem onun içinn ya başka avatarlar yok mu |
|
|
|
|
|
|