Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren Hakkında...

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir karıncalar değil. Üst yüzeyleri sert olan bütün böcekler saf proteindir. Bir böceği ezerken çıtır çıtır ses geliyorsa o böceğin üst yüzeyinde saf protein vardır.

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Site Admin Site Admin
Bu iğrençliğe bir son versek Shocked Confused Mr. Green

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Takımdan Takımdan
Aynen katılmaktayım. Laughing

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ebru abla hakılısın Very Happy Mr. Green

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 28, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
konumuz böcekler mi?

SAGAN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 14, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Eren % 100 Beşiktaş lı herkesin dikkatine! Önemsiz bir konu ama yine de
bilmekte fayda var diye yazıyorum. Exclamation

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 14, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Eren'e bayılıyorum.Birçok etkinliğe de katılmış...Kendini kanıtlamış öncelikle zaten.. Wink Paylaşım için de ayrıca çok teşekkürler... Wink Laughing Cool

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağolun,varolun! Very Happy Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 10:48 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Takımdan Takımdan
Beşiktaşlı mı?Önümdeki röportaj Gs'li diyor ama. Confused
Aynen şöyle yazıyor

Eren:Galatasaraylı
Cemre:Beşiktaşlı
Yasemin:Fenerbahçeli
Gülçin:Takım tutmuyor. Smile

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 12:32 - Mesaj konusu: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya belli olmayan bir bilgi üzerine konuşmasak...SAGAN kesin olduğunu nerden biliyorsun? Rolling Eyes

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Takımdan Takımdan
Konuşmazsak belli olup olmadığını nasıl anlayacağız? Shocked Confused

Ben cidden merak ettim şimdi Erenin tuttuğu takımı.

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 19:45 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Üye Üye
Bilgiler için Teşekkürler. Wink
Eren Ablam iyiki Var Exclamation
Birtanesin Ablacım Razz

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 20:16 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Görevli Görevli
cemrenin beşiktaşlı olduğundan eminim de eren beşiktaşlı değil galatasaraylı diye biliyorum..

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet Ayça.Bence de Galatasaray'lı.

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 17, 2008 09:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1-) Araba kullanırkan garip haraketleri varmış mesela alt dudağını ısırırmış ve Yaseminin dediğine göre dilini çıkarırmış.
2-) Felsefe dersini hiç sevmiyormuş.
3-) Arkadaşı ile su savaşı yaparken tineri su sanıp etrafa tiner saçmış.
4-) Burnunun yanındaki ben doğuştanmış.
5-) Sağ bileğinde bir dövmesi var, üzerinde 'be yourself' yazıyormuş, yani anlamı kendin ol.
6-) Bu yaz sörfe başlamış.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi