Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren Hakkında...

kardelen00
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Yeni Üye Yeni Üye
Sağolun hepiniz.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Takımdan Takımdan
Serdar demiş ki;

Bu tür bilgileri paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bilmediklerimide öğrendim. Çok sağolun.

Berkan demiş ki;

Bunları bilmiyor muydun? Very Happy Confused

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayır bilmiyordum. Bundan doğal ne olabilirki? Ben doğalım. Ben buyum. Bilmediğim şeyler olabilir değilmi? Bilmediğim birşey içinde biliyorum demem ben.

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Görevli Görevli
Belkide; Hepsi hakkında en bilgisiz benimdir siz üyeler içinizde... Açıkcası beni yaptıkları iş ilgilendirir.. Wink Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 21:55 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
BEnde yaptıkları iş için dinlemeye ve izlemeye başlıdım sonra bağlandım. Merak etme Serdarcım bende sendenim.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Takımdan Takımdan
Serdar demiş ki;

Hayır bilmiyordum. Bundan doğal ne olabilirki? Ben doğalım. Ben buyum. Bilmediğim şeyler olabilir değilmi? Bilmediğim birşey içinde biliyorum demem ben.

Berkan demiş ki;

Tamam, sakin ol.. Very Happy Sadece sordum, başka bir niyetim yok..

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:30 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Takımdan Takımdan
GS li olması çok güzel. Very Happy

Karıncaları yemesi tuhaf gelmesin çünkü çocukların bir ton iki yüz garip huyları oluyor. Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Takımdan Takımdan
Hocam iyiki karıncaları yiyormuş aşkım Smile Very Happy ...Benim kuzenim küçüklüğünde duvar böceği yiyordu.. Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Takımdan Takımdan
O yüzden diyorum Birtanem yine iyiymiş. Very Happy

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 12:35 - Mesaj konusu: Eren Hakkında
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Eren bir yazısında;

*Canlı yayında olabilecek en rezalet şey dans ederken takılıp düşmek,
*Günün en iyi hissettiğim saati 19:30(çünkü hava turuncuyken bayılıyorum)
*Justin Timberlake ile tanışsam soracağım ilk şey "Özgür Aras'ı tanıyor musun?"olurdu.
*Müzik ve dans dışonda yapmaktan en çok zevk aldığım şey fotoğraf çekmek ve film izlemek.
*Spor yapmak bence bedeni güne karşı uyandırmanın en iyi yolu
ve son olarak da demiş ki:
*Hayranlarımızın en çok temiz kalpleriyle yaptıkları her şeyi seviyorum,

diye söylemiş.

Ne kadar güzel konuşmuş arkadaşlar değil mi?

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 12:11 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Takımdan Takımdan
Evet.

Çok temiz kalpli biri Eren.

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Karınca saf protein arkadaşlar,alışık olmayanlara karın ağrısı yapar bu arada Wink Eren yine faydalı birşey yiyormuş Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 12, 2008 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Takımdan Takımdan
Very Happy Very Happy Very Happy

Organik olan herşeye sempatisi var zaten. Smile

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
haklısın burak ornaganik herşeye sempatisi var Very Happy
karıncanın saf protein olduğunu ben şimdi senden öğrendim
bilgi için teşekkürler Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren Hakkında...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
karıncalar saf proteinmi?bende ilk kez duyuyorum.bilgi için sağol. Wink
ben karıncaları hiç sevmem. Mad Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi