| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ Eren'e rap yakışıyor mu? |
| OrHaNnN |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 12:50 - Mesaj konusu: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Üye

|
| Eren yeni albümdeki tüm şarkılarda rap kısımları söylüyor. Ve bence çok güzelde yorumluyor. Sizce nasıl söylüyor...? |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Takımdan

|
Evet bence çok yakışıyor hem de!!...
Ama yakışıyor diye tek başına bir rap albümü yapmasın
Yapacağını da sanmıyorum gerçi ama  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Görevli

|
Katılıyorum. Süper Eren, güzel Eren... Ya şahsen Eren'in söylediği yerler çok hoşuma gitti. Çok değişik bir tarzı var...  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| İkinize de katılıyorum... |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Takımdan

|
Evet süper söylüyor...
Bence o rap değil Erence gibi birşey olmuş..  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 18:38 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Üye

|
bencede sinirli eren Süper ama  |
|
|
|
|
| yoshyelifyoshy |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
süper olmuş  |
|
|
|
|
| hepsiciyagmur |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Üye

|
çok güzel olmuş ya
eren' rap çok yakışmış
süpersiniz kızlar
Sizi çook seviyoruz.. |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
şarkıları henüz dinlemedim ama bence yakışmaz...gülçin olsa ona daha çok yakışır gibi geliyor.ama ben şarkıları dinlemedim.belki de güzel söylüyordur...  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Eren bu işi harika ötesi yapmış diyorum başka da birşey demiyorum  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Benim AŞKIM söylerde güzel olmazmı? |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Takımdan

|
Eren' im süper söylemiş -ki kötü söylenmesi de beklenmez- devam da etsin bence  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Takımdan

|
Ben özellikle İyisin de bitiyorum Erene..
Bence bu konuda dehşet bir yeteneği var. |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 07:29 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 07:32 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu? |
|
|
Takımdan

|
Bence de çok güzel söylüyor  |
|
|
|
|
|
|