Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren'e rap yakışıyor mu?

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 13:50 - Mesaj konusu: Eren'e rap yakışıyor mu?
Üye Üye
Eren yeni albümdeki tüm şarkılarda rap kısımları söylüyor. Ve bence çok güzelde yorumluyor. Sizce nasıl söylüyor...?

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Takımdan Takımdan
Evet bence çok yakışıyor hem de!!...
Laughing
Ama yakışıyor diye tek başına bir rap albümü yapmasın Laughing
Yapacağını da sanmıyorum gerçi ama Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Görevli Görevli
Katılıyorum. Süper Eren, güzel Eren... Ya şahsen Eren'in söylediği yerler çok hoşuma gitti. Çok değişik bir tarzı var... Wink

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İkinize de katılıyorum...

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Takımdan Takımdan
Evet süper söylüyor...
Bence o rap değil Erence gibi birşey olmuş.. Laughing

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede sinirli eren Laughing Süper ama Exclamation

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
süper olmuş Wink

hepsiciyagmur
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Üye Üye
çok güzel olmuş ya Very Happy
eren' rap çok yakışmış
süpersiniz kızlar Surprised
Sizi çook seviyoruz..

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
şarkıları henüz dinlemedim ama bence yakışmaz...gülçin olsa ona daha çok yakışır gibi geliyor.ama ben şarkıları dinlemedim.belki de güzel söylüyordur... Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Eren bu işi harika ötesi yapmış diyorum başka da birşey demiyorum Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim AŞKIM söylerde güzel olmazmı?

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 23:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Görevli Görevli
Eren' im süper söylemiş -ki kötü söylenmesi de beklenmez- devam da etsin bence Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 00:19 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Takımdan Takımdan
Ben özellikle İyisin de bitiyorum Erene..

Bence bu konuda dehşet bir yeteneği var.

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 08:29 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence yakışıyor

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 08:32 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Takımdan Takımdan
Bence de çok güzel söylüyor Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat