Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ Eren'e rap yakışıyor mu?

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Üye Üye
bencede çook yakışıyor

uzuncocuk
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:25 - Mesaj konusu: eren
Yeni Üye Yeni Üye
bence erene rap süper oldu zaten ben rapçiyim.. ceza ile eren düet yapsa cezanın ki ereninkinin yanında bir hiç kalır ya.. süper ötesi kelimeler sığmaz buna Very Happy

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
uzuncocuk
bence erene rap süper oldu zaten ben rapçiyim.. ceza ile eren düet yapsa cezanın ki ereninkinin yanında bir hiç kalır ya.. süper ötesi kelimeler sığmaz buna

Yok artık...Eren de mükemmel rap söylüyor ama Ceza yılların Rapcisi yani bu işin"profesyoneli" .Burada Ceza ve Erenden bahsediyoruz yani...

Alıntı:
eroSeda
Yakışıyor ama Rap yapmasın ya... Tarzını değiştirmesin bence.R&B ona gayet yakışıyor.

Katılıyorum Seda...

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağol canım. Very Happy Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 10:51 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Takımdan Takımdan
Erenin ses rengi Cezadan çok daha iyi bence.Hele Aybeni hiç söylemiyorum.

Ama tabi değiştirmesin tarzını. Smile

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 11, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bence Erene rap yakışıyor. Gülçin rap söylerse nasıl olur sizce?

iirreemm3113
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 11, 2008 14:49 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Üye Üye
Bencede süper :)Eren'e çok yakışıyor Cool

nermine
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 17, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Yeni Üye Yeni Üye
çok güzel söylüyor. Very Happy

LoveOfAngel
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 28, 2008 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence çok yakışıyor

nazohepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 28, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Yeni Üye Yeni Üye
EREN'e ne yakışmazz..!!! Question

selincancan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Yeni Üye Yeni Üye
bence süper yakışıyor hepsi bu yüzden ona rap söyletiyor ben ereni çok seviyorum Very Happy Very Happy

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Üye Üye
bence tam da adamına vermişler

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 16, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Eren'e rap yakışıyor mu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tabikide çok yakışır eren rap doğdu rap büyüsün yani Very Happy

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 29, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel söylüyor ve ona yakışıyor...

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 30, 2008 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: Eren'e rap yakışıyor mu?
Takımdan Takımdan
Kendini geliştirmesi gerekiyor.. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi