| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
| polatalemdar |
Tarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 18:28 - Mesaj konusu: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
|
|
| portofino |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 14, 2006 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
sadece bunlar mı.*
ben bi sportif bi ayakkabı alırdım.... |
|
|
|
|
| HepsiHakan |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 14, 2006 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Görevli

|
| Aldığın hediyenin fiyatına değil ifade ettiği anlam manaya bakacaksın.. |
|
|
|
|
| krmslh7 |
Tarih: Salı, Ağustos 15, 2006 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bence hediye dısında daha güsel sürprizler yaparak etkilemeye calısırdım |
|
|
|
|
| Suha |
Tarih: Salı, Ağustos 22, 2006 09:43 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben ona hediye weremezdim çünkü ona layık bir hediye görmüyorum hayatta |
|
|
|
|
| HepsiHakan |
Tarih: Salı, Ağustos 22, 2006 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Görevli

|
Suha demiş ki: ben ona hediye weremezdim çünkü ona layık bir hediye görmüyorum hayatta
İllaki vardır onunda istediği bir hediye kimden beklediği bilinmez. |
|
|
|
|
| SeDeN |
Tarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
Ben ona bi fular yada saç bantı alırdım uzerinde adımız yazan bi t-shirt mesela beni hatırlaması için.. cunku eren saç bantı ve fularlarına cok deger veriyoo...
Gülçin = ruj veya lipstick
Yasemin= spor ayakkabı
Cemre= küpe
en deger verdikleri seyler sizinle paylasmak istedimm..  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
BENCE ÇİÇEK DAHA GÜZEL OLURDU YÜZÜKTEN  |
|
|
|
|
| fato17 |
Tarih: Pazar, Eylül 3, 2006 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
onu alırdım şunu alırdım diye bi konuya girmicem Eren e ne alsak yakışır bence GÜZELE NE YAKIŞMAZ |
|
|
|
|
| salih15m |
Tarih: Pazar, Eylül 3, 2006 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| zeynepnur |
Tarih: Cumartesi, Eylül 16, 2006 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben çiçek dedim ama ona ne alınsa azdır
eren seni çoooooooooooooooook sewiyorum |
|
|
|
|
| HepsiHakan |
Tarih: Cuma, Eylül 22, 2006 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Görevli

|
zeynepnur demiş ki: ben çiçek dedim ama ona ne alınsa azdır
eren seni çoooooooooooooooook sewiyorum
Evet size katılıyorum.. |
|
|
|
|
| nida |
Tarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
hiç bir hediye erene layik değil onu çooook seviyoooorummm  |
|
|
|
|
| EndeLeSs |
Tarih: Çarşamba, Ekim 11, 2006 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Eren 'e ßi demet GüL veya ßir demet LaLe aLırım ßence GüL sEvgiden daha GüzeL SöyLemeyedigin $eyLEri çiçekLer SöyLer her Zaman... |
|
|
|
|
| music |
Tarih: Cuma, Ekim 20, 2006 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
| ben yapma çiçek alırdım.çünki o da çiçekler kadar güzel.yapma çiçek alırdım ki hiç solmasınlar!!!!!! |
|
|
|
|
|
|