Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?

polatalemdar
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 13, 2006 18:28 - Mesaj konusu: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?

portofino
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 14, 2006 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
sadece bunlar mı.*
ben bi sportif bi ayakkabı alırdım....

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 14, 2006 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Görevli Görevli
Aldığın hediyenin fiyatına değil ifade ettiği anlam manaya bakacaksın..

krmslh7
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 15, 2006 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence hediye dısında daha güsel sürprizler yaparak etkilemeye calısırdım

Suha
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 09:43 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona hediye weremezdim çünkü ona layık bir hediye görmüyorum hayatta

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Görevli Görevli
Suha demiş ki:
ben ona hediye weremezdim çünkü ona layık bir hediye görmüyorum hayatta

İllaki vardır onunda istediği bir hediye kimden beklediği bilinmez.

SeDeN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben ona bi fular yada saç bantı alırdım uzerinde adımız yazan bi t-shirt mesela beni hatırlaması için.. cunku eren saç bantı ve fularlarına cok deger veriyoo...
Gülçin = ruj veya lipstick
Yasemin= spor ayakkabı
Cemre= küpe
en deger verdikleri seyler sizinle paylasmak istedimm.. Laughing

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 2, 2006 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
BENCE ÇİÇEK DAHA GÜZEL OLURDU YÜZÜKTEN Wink

fato17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 3, 2006 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
Smile onu alırdım şunu alırdım diye bi konuya girmicem Eren e ne alsak yakışır bence GÜZELE NE YAKIŞMAZ

salih15m
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 3, 2006 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
Smile Smile

zeynepnur
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 16, 2006 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben çiçek dedim ama ona ne alınsa azdır
eren seni çoooooooooooooooook sewiyorum

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 22, 2006 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Görevli Görevli
zeynepnur demiş ki:
ben çiçek dedim ama ona ne alınsa azdır
eren seni çoooooooooooooooook sewiyorum

Evet size katılıyorum..

nida
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 9, 2006 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
hiç bir hediye erene layik değil onu çooook seviyoooorummm Laughing Laughing

EndeLeSs
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 11, 2006 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
Eren 'e ßi demet GüL veya ßir demet LaLe aLırım ßence GüL sEvgiden daha GüzeL SöyLemeyedigin $eyLEri çiçekLer SöyLer her Zaman...

music
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 20, 2006 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
ben yapma çiçek alırdım.çünki o da çiçekler kadar güzel.yapma çiçek alırdım ki hiç solmasınlar!!!!!!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi