| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
| sahil |
Tarih: Perşembe, Ocak 11, 2007 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ERENE cicek alip napcaksam.yüzükte güsel ama ne bileyim,ben şöyle güsel bi hediye alirdim.(ösel ve daha güsel) |
|
|
|
|
| sahil |
Tarih: Perşembe, Ocak 11, 2007 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| tabi romantizm olarak cicek alirdim. |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cuma, Ocak 12, 2007 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
ben onlara gazete vb. yerlerden kestiğim fotoğraflarla bi albüm yapardım onları hediye ederdim  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cuma, Ocak 12, 2007 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
tabi onların fotoğrafları olacak  |
|
|
|
|
| cnmcemrem143 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
eren ablaya dünyaları alırdım  |
|
|
|
|
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
NİYE ALMIYOSUN AL O ZAMAN  |
|
|
|
|
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bİ DE Bİ TANE DÜNYA VAR DÜNYALAR DERKEN YANLIŞ CÜMLE KURDUN HEHE  |
|
|
|
|
| recep |
Tarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 11:29 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| eger bu dunyada ondan güzel ne varsa onu alırdım ama ben bulamadım o hedıyeyı.......... |
|
|
|
|
| selambenvehepsi |
Tarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben erene çok tatlı bir bebek alırdım ve uyurken ona sarılıp uyumasını isterdim ama aslında o her tür hediyeye layikk:D |
|
|
|
|
| recep |
Tarih: Perşembe, Ocak 18, 2007 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ya ben erene ne alabailirim dıye duaunuyorum ama bulamıyorum.......... ona layık bişey bulamıyorum... |
|
|
|
|
| ANGEL95 |
Tarih: Pazar, Ocak 21, 2007 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
BENDE ONA LAYIK Bİ ŞEY BULAMADIM.AMA YEŞİL OLAN HERŞEY OLABİLİR  |
|
|
|
|
| hepsikolikogun |
Tarih: Çarşamba, Ocak 31, 2007 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| BİR KAMYONKIRMIZI GÜLALIRDIM |
|
|
|
|
| nidaeren |
Tarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
| fular alırdım (hoşlandığı bir şey olamaz mı) |
|
|
|
|
| merve8001 |
Tarih: Cuma, Şubat 9, 2007 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
renkli bi badi alırdım  |
|
|
|
|
| cnmcemrem143 |
Tarih: Cuma, Şubat 16, 2007 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
| seni şikayet edicem artık CeMrEKeMeRMaNiA ya her dediğime birşey demek zorunda mısın? |
|
|
|
|
|
|