Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?

sahil
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 11, 2007 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ERENE cicek alip napcaksam.yüzükte güsel ama ne bileyim,ben şöyle güsel bi hediye alirdim.(ösel ve daha güsel)

sahil
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 11, 2007 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
tabi romantizm olarak cicek alirdim.

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 12, 2007 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
ben onlara gazete vb. yerlerden kestiğim fotoğraflarla bi albüm yapardım onları hediye ederdim Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 12, 2007 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
tabi onların fotoğrafları olacak Laughing

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
eren ablaya dünyaları alırdım Mr. Green

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
NİYE ALMIYOSUN AL O ZAMAN Laughing Cool Very Happy Idea

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 13, 2007 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bİ DE Bİ TANE DÜNYA VAR DÜNYALAR DERKEN YANLIŞ CÜMLE KURDUN HEHE Laughing Very Happy

recep
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 11:29 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
eger bu dunyada ondan güzel ne varsa onu alırdım ama ben bulamadım o hedıyeyı..........

selambenvehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 17, 2007 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben erene çok tatlı bir bebek alırdım ve uyurken ona sarılıp uyumasını isterdim ama aslında o her tür hediyeye layikk:D

recep
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 18, 2007 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ya ben erene ne alabailirim dıye duaunuyorum ama bulamıyorum.......... ona layık bişey bulamıyorum...

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 21, 2007 12:50 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
BENDE ONA LAYIK Bİ ŞEY BULAMADIM.AMA YEŞİL OLAN HERŞEY OLABİLİR Wink

hepsikolikogun
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 31, 2007 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
BİR KAMYONKIRMIZI GÜLALIRDIM

nidaeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 7, 2007 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
fular alırdım (hoşlandığı bir şey olamaz mı)

merve8001
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 9, 2007 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
renkli bi badi alırdım Very Happy

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
seni şikayet edicem artık CeMrEKeMeRMaNiA ya her dediğime birşey demek zorunda mısın?

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi