Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?

melikehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 23, 2006 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
WALLAHA O HEYECENLE NE ALACAĞIMI DÜŞÜNEMEZDİM Smile

SeDeN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 24, 2006 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben Ona Kendim Yaptığım bir şeyi vermek isterdim baktıkça benı hatırlasın diyee mesela yeşil küpe ve kolye

melikehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 27, 2006 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
her zaman iyi ve kötü zamannında yanında olamak bence onu düşünmek bile yeterli

bburaq
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 28, 2006 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben kuyumcu adamım yuzuk alırdım heralde

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dvd koleksiyonu için en sevdiğim dvd'yi alırdım

koray045
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 8, 2006 21:14 - Mesaj konusu: ikisinide almazdım tatlı bir buse yeter
Yeni Üye Yeni Üye
ikisinide almazdım tatlı bir buse yeter

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 09:36 - Mesaj konusu: ERENE NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evt aslında doğru söylüyorsun buse nin anlamı çok güzel bişey

erendilay
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben olsam yüzük alırım bide ben erenini hastasıyım

erendilay
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben eskişehirdeği istan bula gelsek hediye olarak hem yüzük hemde çiçek alırdım

erendilay
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ordamısın eren konuş bunları lütfen oku

unsal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben erene ne mi alırdım aslında duruma göre değişir ama oyumu çiçeğe veriyorum

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 2, 2007 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben deniz kabuklarından yapılmış bi kolye alırdım

ArdaY
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
tabikiside bir spor takım we spor ayakkabi bide bu hediyeleri wermek için gül yapraklarıyla bezenmiş bir masa

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 4, 2007 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
doğayı çook sewdiği için çiçek alırdım Wink Wink Wink

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 4, 2007 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
HepsiHakan demiş ki:
Aldığın hediyenin fiyatına değil ifade ettiği anlam manaya bakacaksın..

HepsiHakan çok haklı...Bence Eren'e 1000 dolarlık bir hediye almaktansa kendiniz yaptığınız bir hediye onu daha mutlu eder....24 saat 1 star da Yasemin demiştiki;
'Geçen gün bir hayranımız(yani bizden biri Laughing )bizle ilgili ne varsa toplamış bize göndermiş.Baya büyük bir arşiv yapmış.Bu bizi çok mutlu etmişti'

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi