| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
| melikehepsi |
Tarih: Perşembe, Kasım 23, 2006 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
WALLAHA O HEYECENLE NE ALACAĞIMI DÜŞÜNEMEZDİM  |
|
|
|
|
| SeDeN |
Tarih: Cuma, Kasım 24, 2006 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Ben Ona Kendim Yaptığım bir şeyi vermek isterdim baktıkça benı hatırlasın diyee mesela yeşil küpe ve kolye |
|
|
|
|
| melikehepsi |
Tarih: Pazartesi, Kasım 27, 2006 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| her zaman iyi ve kötü zamannında yanında olamak bence onu düşünmek bile yeterli |
|
|
|
|
| bburaq |
Tarih: Salı, Kasım 28, 2006 19:33 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben kuyumcu adamım yuzuk alırdım heralde |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 2, 2006 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| dvd koleksiyonu için en sevdiğim dvd'yi alırdım |
|
|
|
|
| koray045 |
Tarih: Cuma, Aralık 8, 2006 21:14 - Mesaj konusu: ikisinide almazdım tatlı bir buse yeter |
|
|
Yeni Üye

|
| ikisinide almazdım tatlı bir buse yeter |
|
|
|
|
| BUSE1993 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 09:36 - Mesaj konusu: ERENE NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evt aslında doğru söylüyorsun buse nin anlamı çok güzel bişey |
|
|
|
|
| erendilay |
Tarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben olsam yüzük alırım bide ben erenini hastasıyım |
|
|
|
|
| erendilay |
Tarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben eskişehirdeği istan bula gelsek hediye olarak hem yüzük hemde çiçek alırdım |
|
|
|
|
| erendilay |
Tarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ordamısın eren konuş bunları lütfen oku |
|
|
|
|
| unsal |
Tarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben erene ne mi alırdım aslında duruma göre değişir ama oyumu çiçeğe veriyorum |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Salı, Ocak 2, 2007 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben deniz kabuklarından yapılmış bi kolye alırdım |
|
|
|
|
| ArdaY |
Tarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| tabikiside bir spor takım we spor ayakkabi bide bu hediyeleri wermek için gül yapraklarıyla bezenmiş bir masa |
|
|
|
|
| hepsici46 |
Tarih: Perşembe, Ocak 4, 2007 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
doğayı çook sewdiği için çiçek alırdım  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Perşembe, Ocak 4, 2007 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
HepsiHakan demiş ki: Aldığın hediyenin fiyatına değil ifade ettiği anlam manaya bakacaksın..
HepsiHakan çok haklı...Bence Eren'e 1000 dolarlık bir hediye almaktansa kendiniz yaptığınız bir hediye onu daha mutlu eder....24 saat 1 star da Yasemin demiştiki;
'Geçen gün bir hayranımız(yani bizden biri )bizle ilgili ne varsa toplamış bize göndermiş.Baya büyük bir arşiv yapmış.Bu bizi çok mutlu etmişti' |
|
|
|
|
|
|