| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben erene güzel bir çiçek buketi ve yeşil renkte olan bir çanta birde ona aynı renkten şapka alırdım. çünkü şapkaları çok seviyormuş  |
|
|
|
|
| ayshepsi |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 11:27 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
Ona sebze salatası yapardım...  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 12:11 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| yeşil renkte çicek alırdım erenime |
|
|
|
|
| izmitliEda41 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
| ayakkabı,küpe,kolye gibi şeyler alırdım |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çiçek tohumu alırdım .
Çiçek almazdım çünkü Eren kendi yaptığı birşeyi daha çok sever ve değer verir diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 08:37 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
Çiçek tohumu alırdım .
Çiçek almazdım çünkü Eren kendi yaptığı birşeyi daha çok sever ve değer verir diye düşünüyorum.
|
|
| hepfa |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 10:50 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
| Hediye olarak Sezen aksu'nun konserine götürürdüm |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 12:38 - Mesaj konusu: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hepinizin hediyeleri çok güzel ben ise ona layık bir hediye düşünemedim.  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben vazgeçilmezlerinden olan converse alırdım...Yada çok ünlü bir fotoğrafçının bir fotoğrafını hediye ederdim.Şu an aklımda sadece bunlar var:) |
|
|
|
|
| GHepsiErenFan |
Tarih: Cuma, Eylül 19, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
ben herzaman kendim emek harcadığım birşeyi hediye ederim değer verdiğim insanlara. Eren Ablamıda çok sevdiğim için kendim emek harcamam lazım.
Eren Ablamın Resmini çizerim ve hediye ederim Eminim Mutlu Olur .  |
|
|
|
|
| xxerendelisixx |
Tarih: Cuma, Eylül 19, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
onun sevdiği en güzel şey fotoğraf makinesi ama benimde resmimi çekmesini isterdim hatıra gibi bir şey onu çok seviyorum aynı zaman da gülçin yasemin ve cemre sizi seviyorum  |
|
|
|
|
| ayce05 |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
hiç birşey almaz ona kendi ellerimle birşeyler yapardım mesela bir takı askısı kendim uğraştığım için daha çok hoşuna gider bence |
|
|
|
|
| xxhayalprestxx |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben onun için herşeyi yaparım ama doğal olmasına özen gösteririm  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 24, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
En milyar piksel'lisinden bir fotoğraf makinesi alırdım. Çok sevinirdi herhalde. Cemre'mle birlikte benim fotoğraflarımı da çekerdi..  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 15:19 - Mesaj konusu: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
İyi fikir Mevlüt abi  |
|
|
|
|
|
|