Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben erene güzel bir çiçek buketi ve yeşil renkte olan bir çanta birde ona aynı renkten şapka alırdım. çünkü şapkaları çok seviyormuş Wink

ayshepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 11:27 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
Ona sebze salatası yapardım... Laughing Razz

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 12:11 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yeşil renkte çicek alırdım erenime

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
ayakkabı,küpe,kolye gibi şeyler alırdım

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çiçek tohumu alırdım Very Happy .
Çiçek almazdım çünkü Eren kendi yaptığı birşeyi daha çok sever ve değer verir diye düşünüyorum.

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 08:37 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
Çiçek tohumu alırdım .
Çiçek almazdım çünkü Eren kendi yaptığı birşeyi daha çok sever ve değer verir diye düşünüyorum.

katılıyorum.bende aynı şeyi yapardım birde ona yeşil renklerde cicili bicili küpe kolye falan alırdım..Smile

hepfa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 10:50 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
Hediye olarak Sezen aksu'nun konserine götürürdüm

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 12:38 - Mesaj konusu: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepinizin hediyeleri çok güzel ben ise ona layık bir hediye düşünemedim. Rolling Eyes

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben vazgeçilmezlerinden olan converse alırdım...Yada çok ünlü bir fotoğrafçının bir fotoğrafını hediye ederdim.Şu an aklımda sadece bunlar var:)

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 19, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
ben herzaman kendim emek harcadığım birşeyi hediye ederim değer verdiğim insanlara. Eren Ablamıda çok sevdiğim için kendim emek harcamam lazım.
Eren Ablamın Resmini çizerim ve hediye ederim Eminim Mutlu Olur . Very Happy

xxerendelisixx
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 19, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
onun sevdiği en güzel şey fotoğraf makinesi ama benimde resmimi çekmesini isterdim hatıra gibi bir şey onu çok seviyorum aynı zaman da gülçin yasemin ve cemre sizi seviyorum Embarassed Embarassed

ayce05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 17:08 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
hiç birşey almaz ona kendi ellerimle birşeyler yapardım mesela bir takı askısı kendim uğraştığım için daha çok hoşuna gider bence Laughing

xxhayalprestxx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben onun için herşeyi yaparım ama doğal olmasına özen gösteririm Very Happy

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 24, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
En milyar piksel'lisinden bir fotoğraf makinesi alırdım. Çok sevinirdi herhalde. Smile Very Happy Cemre'mle birlikte benim fotoğraflarımı da çekerdi.. Sad

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 15:19 - Mesaj konusu: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İyi fikir Mevlüt abi Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
16. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi