Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?

tweetyeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben almazdım çünkü dünyada ona layık bir hediye yok

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok süper. Bence ona ne alırsak alalım az gelir. Öyle değil mi? Wink

HEPSIMBETUL
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 17, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ona ne alsan azdır ama ben çiçek alırdım

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
Serdar demiş ki;

Çok süper. Bence ona ne alırsak alalım az gelir. Öyle değil mi? Wink

Berkan demiş ki;

Katılıyorum...

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 14:04 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
Bilmem ki doğayla ilgili bir şey alırdım herhalde Rolling Eyes

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 12:48 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
Ona hangi hediye layık olabilir yani bilemiyorum.

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben olsaydım ona çok şık bir elbise kozmetik malzemeleri ve yeni dans malzemeleri saç yapmak için bir makine alırım

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
beni hatırlatacak birşey alırdım.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 14:23 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
Kendimi paketleyip ona hediye ederdim..

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben ona kitap alırdım çünkü en değerli hediye kitaptır

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
asla unutamayacağı bir hediye alırdım baktıkça beni hatırlamsaı için Very Happy

SXSXSXSXSXSXSXS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 09:11 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben erene spor ama rahat bir eşofman alırım sonra makyaj seti alırım ve bir de mektup bırakırım Laughing

cmreqoliq
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 12:36 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
fotoğraf manikası, ıspanak, brokoli, enginar

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bir safari turu bileti

ZAMANDOSTU
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
edaya katılıyorum bir safari turu iyi olur

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
15. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi