| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
| VeKToR |
Tarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
Gökyüzünü Kaplıycak Sekilde SENİ SEVİYORUM Yazardım  |
|
|
|
|
| habbe |
Tarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 22:40 - Mesaj konusu: hiç biriniz benim kadar sevemezsiniz |
|
|
Yeni Üye

|
| ben ona dünyaları alırdım arkadaşlar |
|
|
|
|
| hepsici46 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| kutularca dvd ve fotoraf makinası |
|
|
|
|
| MiNDSTRoM |
Tarih: Pazar, Kasım 5, 2006 03:06 - Mesaj konusu: eren e alabileceğim en güzel hediye |
|
|
Yeni Üye

|
ben eren e vatu vara adasını almak isterdim canı ne zaman isterse gidecek kafa dinleyecek yada eğlenecek kendine ait bi yeri olsun diye ama param yok ki  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazartesi, Kasım 6, 2006 21:25 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
ben bi arkadaşımın yolladığı bişiyi okudum bencede her ne alınırsa alınsın bunun maddi değeri değil manewii değeri önemlidir....  |
|
|
|
|
| yildizkiz |
Tarih: Salı, Kasım 7, 2006 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar ben neden bunu alırdım onu çoook sewiyorum neden dediklerinizi biliyorum eren bu www.gruphepsi.org ye bakınca onu etkileyeyim beni çok sewsin benimle görüşmek istesin v.b olduğunu ben biliyorum ben de ilk bu adresi gördüğümde bunu yapmıtım o ereni yolda görseniz ne yapardınız sorusunda ama sonra wazgeçtim bence eren bu siteye üye olduğumuz için ona ne kadar değier verdiğimizi biliyo we hepimizi eşit seviyor :!:
bunu okumamazlıktan gelmeyin sakın kesinlikle okuyun  |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Çarşamba, Kasım 8, 2006 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
| ben çiçek alırdım yüzükten daha iidir. |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Çarşamba, Kasım 8, 2006 21:38 - Mesaj konusu: la |
|
|
Takımdan

|
| thanks ettim sEdEncim ben bilmiyordum.Böylece karsılaştıgımda hediye olarak ne alacagımı öğrendim coook thanks |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Çarşamba, Kasım 8, 2006 21:43 - Mesaj konusu: la |
|
|
Takımdan

|
| Eren e Cemre ye Yasemin e elimden gelse ne isteseler veriirim.Ama Gülçin e elimden gelse kendi canımı kutuya koyar verirdim.Ama o kadar uzun bir ölüm sürecim olmaz herhalde.En azından sevdiğim sey ugrunda ölürdüm:)Onu anlatabilecegimden cok seviyorum. |
|
|
|
|
| BUSE1993 |
Tarih: Perşembe, Kasım 9, 2006 17:51 - Mesaj konusu: EREN E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben çiçek alırdım kimse çiçeğe dayanamaz....  |
|
|
|
|
| umut06 |
Tarih: Cuma, Kasım 10, 2006 01:38 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| bboyscorpion |
Tarih: Cuma, Kasım 10, 2006 03:26 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
abi ben bi adidas süper star çakarım walla graf lı olanlardan şöle çizgi film karakterleri falanda var :  |
|
|
|
|
| cem5 |
Tarih: Cuma, Kasım 10, 2006 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| bboyscorpion |
Tarih: Cuma, Kasım 10, 2006 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
bboyscorpion demiş ki: abi ben bi adidas süper star çakarım walla graf lı olanlardan şöle çizgi film karakterleri falanda var : 
bidee orjin adidas veya nike bileklik dirseklik dizlik yani bi set
bunlar ıse yarıyo bi yandan ben onlarla dans ediyorum walla:D |
|
|
|
|
| saim |
Tarih: Pazar, Kasım 12, 2006 04:09 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| çiçeğin içine kalbimi koyardım bu benim verebileceğim zaten en değerli hediye |
|
|
|
|
|
|