Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?

VeKToR
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
Gökyüzünü Kaplıycak Sekilde SENİ SEVİYORUM Yazardım Smile

habbe
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 22:40 - Mesaj konusu: hiç biriniz benim kadar sevemezsiniz
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona dünyaları alırdım arkadaşlar

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kutularca dvd ve fotoraf makinası

MiNDSTRoM
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 5, 2006 03:06 - Mesaj konusu: eren e alabileceğim en güzel hediye
Yeni Üye Yeni Üye
ben eren e vatu vara adasını almak isterdim canı ne zaman isterse gidecek kafa dinleyecek yada eğlenecek kendine ait bi yeri olsun diye ama param yok ki Sad Sad Sad

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 6, 2006 21:25 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
ben bi arkadaşımın yolladığı bişiyi okudum bencede her ne alınırsa alınsın bunun maddi değeri değil manewii değeri önemlidir.... Embarassed Rolling Eyes

yildizkiz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 7, 2006 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar ben neden bunu alırdım onu çoook sewiyorum neden dediklerinizi biliyorum eren bu www.gruphepsi.org ye bakınca onu etkileyeyim beni çok sewsin benimle görüşmek istesin v.b olduğunu ben biliyorum ben de ilk bu adresi gördüğümde bunu yapmıtım o ereni yolda görseniz ne yapardınız sorusunda ama sonra wazgeçtim bence eren bu siteye üye olduğumuz için ona ne kadar değier verdiğimizi biliyo we hepimizi eşit seviyor :!:

bunu okumamazlıktan gelmeyin sakın kesinlikle okuyun Exclamation Exclamation

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 8, 2006 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
ben çiçek alırdım yüzükten daha iidir.

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 8, 2006 21:38 - Mesaj konusu: la
Takımdan Takımdan
thanks ettim sEdEncim ben bilmiyordum.Böylece karsılaştıgımda hediye olarak ne alacagımı öğrendim coook thanks

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 8, 2006 21:43 - Mesaj konusu: la
Takımdan Takımdan
Eren e Cemre ye Yasemin e elimden gelse ne isteseler veriirim.Ama Gülçin e elimden gelse kendi canımı kutuya koyar verirdim.Ama o kadar uzun bir ölüm sürecim olmaz herhalde.En azından sevdiğim sey ugrunda ölürdüm:)Onu anlatabilecegimden cok seviyorum.

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 9, 2006 17:51 - Mesaj konusu: EREN E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben çiçek alırdım kimse çiçeğe dayanamaz.... Wink Wink

umut06
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 10, 2006 01:38 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ona bi kedi alırdım

bboyscorpion
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 10, 2006 03:26 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
abi ben bi adidas süper star çakarım walla graf lı olanlardan şöle çizgi film karakterleri falanda var : Very Happy Very Happy

cem5
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 10, 2006 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Üye Üye
ben şahsen şapka alırdım

bboyscorpion
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 10, 2006 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
bboyscorpion demiş ki:
abi ben bi adidas süper star çakarım walla graf lı olanlardan şöle çizgi film karakterleri falanda var : Very Happy Very Happy

bidee orjin adidas veya nike bileklik dirseklik dizlik yani bi set
bunlar ıse yarıyo bi yandan ben onlarla dans ediyorum walla:D

saim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 12, 2006 04:09 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çiçeğin içine kalbimi koyardım bu benim verebileceğim zaten en değerli hediye

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi