Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
Sana katılıyorum robinho çok güzel şeyler yazmışsın. Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Görevli Görevli
Ona layık hediye bulamam ki Exclamation Embarassed Aa ufak birşey alcak olsam yeşil kolye küpe falan alırdım... Smile

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de darkangell.Bende öyle yapardım. Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 21:40 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
Evet robinho süper şeyler yazmışsın. Wink

DIEEE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
Valla ben erenime yeşil ne varsa alırım şeker bluz ... vs

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 21:00 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
Yaşa Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 11, 2007 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
Eren'e, hediye paketi yapar Berkan'ı veririm. Daha iyisini mi bulucak. Very Happy

Yok ille nesne diyorsanız. Şöyle şık bir çift zümrüt küpe olabilir. Yeşil yakışır Eren'e. Wink

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 12, 2007 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
eren'e yollayacaksan beni paket yap gönder mayko razıyım Smile neyse yeşil renkli bere-atkı-eldiven seti iyi gider bu kış aylarında ona

paronayak
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona kendim birşey yapardım hazır almaktansa neden çünkü kendim yaptığım için daha anlamlı olur ve emek verdiğim için değer verebilir bence Very Happy Razz

bahcevan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben ona değerli bir hediye almak isterim ama hiçbirşey aklıma gelmiyor

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
Mehmet abi en güzel hediyeyi buldu.O olay bana da bir hediye gibi gelirdi.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 08:28 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Takımdan Takımdan
Very Happy Very Happy Laughing
evet katılıyorum...
normalde hediye almak zordur...
siz eren'ime hediye almaktan bahsediyosunuz...
çok zor bir soru...
herhalde buna karar verebilmem için eren'i daha da yakından tanımam gerekir...
ona en çok istediği şeyi sağlamaya çalışırdım herhalde...

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
paranoya katılıyorummm bende senin gibi yapardım herhalde Wink

barbies
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben dizide giydiği şortlardan alırdım

catwomen9513712
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 9, 2007 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede Eren'e ne giyse yakışır ama ben olsam erene tüylü ve turunculu,üzerinde EREN SENİ ÇOK SEVİYORUM
ipek

Yazan bir defter yaptırırdım beni her zaman hatırlasın diye.Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
10. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi