| Yazar |
Mesaj |
< Eren ~ EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
| samanyolu |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 16:46 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
Sana katılıyorum robinho çok güzel şeyler yazmışsın.  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Görevli

|
Ona layık hediye bulamam ki Aa ufak birşey alcak olsam yeşil kolye küpe falan alırdım...  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben de darkangell.Bende öyle yapardım.  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 21:40 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
Evet robinho süper şeyler yazmışsın.  |
|
|
|
|
| DIEEE |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Valla ben erenime yeşil ne varsa alırım şeker bluz ... vs |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 21:00 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
Yaşa  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Kasım 11, 2007 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
Eren'e, hediye paketi yapar Berkan'ı veririm. Daha iyisini mi bulucak.
Yok ille nesne diyorsanız. Şöyle şık bir çift zümrüt küpe olabilir. Yeşil yakışır Eren'e.  |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Pazartesi, Kasım 12, 2007 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
eren'e yollayacaksan beni paket yap gönder mayko razıyım neyse yeşil renkli bere-atkı-eldiven seti iyi gider bu kış aylarında ona |
|
|
|
|
| paronayak |
Tarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben ona kendim birşey yapardım hazır almaktansa neden çünkü kendim yaptığım için daha anlamlı olur ve emek verdiğim için değer verebilir bence  |
|
|
|
|
| bahcevan |
Tarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben ona değerli bir hediye almak isterim ama hiçbirşey aklıma gelmiyor |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
| Mehmet abi en güzel hediyeyi buldu.O olay bana da bir hediye gibi gelirdi. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Kasım 24, 2007 08:28 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Takımdan

|
evet katılıyorum...
normalde hediye almak zordur...
siz eren'ime hediye almaktan bahsediyosunuz...
çok zor bir soru...
herhalde buna karar verebilmem için eren'i daha da yakından tanımam gerekir...
ona en çok istediği şeyi sağlamaya çalışırdım herhalde...
 |
|
|
|
|
| ufukhepsirap |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
paranoya katılıyorummm bende senin gibi yapardım herhalde  |
|
|
|
|
| barbies |
Tarih: Cuma, Aralık 7, 2007 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben dizide giydiği şortlardan alırdım |
|
|
|
|
| catwomen9513712 |
Tarih: Pazar, Aralık 9, 2007 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: EREN'E NE HEDİYE ALIRDINIZ ACABA ? |
|
|
Yeni Üye

|
Bencede Eren'e ne giyse yakışır ama ben olsam erene tüylü ve turunculu,üzerinde EREN SENİ ÇOK SEVİYORUM
ipek
Yazan bir defter yaptırırdım beni her zaman hatırlasın diye. |
|
|
|
|
|
|