| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
| cimcimedilan |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Herhalde ben yapamadım  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Site Admin

|
KORSAN YAZILIM KULLANMAYIN. BURADA KORSAN YAZILIM ANLATIMI YAPMAYIN. BU YASAL DEĞİLDİR VE SUÇTUR.!  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben korsan almadım ki arkadaşımda orjinali vardı ondan istedim ama yinede yapamadım |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Cimcimedilan demiş ki: ( Bu gün senden ne çok alıntı yaptım ya )
Ben korsan almadım ki arkadaşımda orjinali vardı ondan istedim ama yinede yapamadım
İyi ama crack yapıyorsan o oyun korsan demektir. Orjinal cd'lerde crack gibi bir işlem olmaz. Arkadaşına sor eğer o CD'yi 50 liradan daha aşağıya almışsa Yüzde 99 korsandır.  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: mayko demiş ki;
Cimcimedilan demiş ki: ( Bu gün senden ne çok alıntı yaptım ya )
Ben korsan almadım ki arkadaşımda orjinali vardı ondan istedim ama yinede yapamadım
İyi ama crack yapıyorsan o oyun korsan demektir. Orjinal cd'lerde crack gibi bir işlem olmaz. Arkadaşına sor eğer o CD'yi 50 liradan daha aşağıya almışsa Yüzde 99 korsandır.
Olsun istediğin kadar alıntı yapabilirsin canın sağolsun..Ben arkadaşıma sorarım Çok teşekkürler..Banada orjinal diye hava atıyordu  |
|
|
|
|
| ahmetos |
Tarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
ya bütün arkadaşlarım knight online oynuyor.durmadan knight ı anlatıyorlar.artık bıkkınlık geldi.ama ben pek sevmedim.benim sevdiğim oyunlar
Prince of Persia
fifa serileri özellikle 2008 |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Site Admin

|
Counter strike Video felan değil ama  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Counter Strike'i bi türlü çözemiyorum yahu(Kolay gözüküyor ama)  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 11:05 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
| aslında counter da bir aralar knight kadar oynanıyordu sonra bıraktılar.counter süper oyun |
|
|
|
|
| KAREKTER |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Yeni Üye

|
| hepsipetrix söyler misin sims oyununu nasıl oynuyorsun ben de ablamı arkadaşın da oynadım ama bizim bilgisayarda o oyun yok lütfen söyle petrix bu arada herkese iyi bayramlar |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
| Arkadaşlar sakın ha sakın Knight Online belasına bulaşmayın çok kötü bağımlılık yapıyor halbuki öyle ahım şahım bir oyun değil ama dur şu adamı de geçicem. Şu adamdan daha hayvan olucam. İtemlerim şu adamdan daha iyi olacak diye diye en sonunda ne sosyal hayat ne okul-iş hayatı hiçbirşey kalmıyor. Sakın bulaşmayın. Ben kurtuldum çok şükür. |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 12:36 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar aranızda knight online oynayan varsa helal olsun çünkü o grafik berbatlığına dayanabilmekmekte bir ustalıktır. Bir kere oynayayım dedim adamı hareket ettirmeye kaltım bir baktım ne göreyim hiç bir hareket yok bir tane resim almış başını gidiyor
Bu arada counter strike çok güzel bir oyun yapımcıları oyunu zaman zaman yeniliyorlar(grafik vs. anlamında)ah ah nerde o eski versiyonları counter'in  |
|
|
|
|
| erenceren |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
sims ve gta  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazar, Ekim 14, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
| ya bu knight nasıl bağısızlık yapıyor acaba merak ettim.ama oynamaya hiç niyetim yok.bizim okuldaki arkdaş 78 level.çocuk sahurda oyuna başlıyor.ezan okunana kadar oynuyor.hafta sonları.canım counter varken ne gerek var knight a |
|
|
|
|
|
|