Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Herhalde ben yapamadım Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Site Admin Site Admin
KORSAN YAZILIM KULLANMAYIN. BURADA KORSAN YAZILIM ANLATIMI YAPMAYIN. BU YASAL DEĞİLDİR VE SUÇTUR.! Idea

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben korsan almadım ki arkadaşımda orjinali vardı ondan istedim ama yinede yapamadım

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Cimcimedilan demiş ki: ( Bu gün senden ne çok alıntı yaptım ya Razz )

Ben korsan almadım ki arkadaşımda orjinali vardı ondan istedim ama yinede yapamadım

İyi ama crack yapıyorsan o oyun korsan demektir. Orjinal cd'lerde crack gibi bir işlem olmaz. Arkadaşına sor eğer o CD'yi 50 liradan daha aşağıya almışsa Yüzde 99 korsandır. Wink

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 20:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
mayko demiş ki;
Cimcimedilan demiş ki: ( Bu gün senden ne çok alıntı yaptım ya )

İyi ama crack yapıyorsan o oyun korsan demektir. Orjinal cd'lerde crack gibi bir işlem olmaz. Arkadaşına sor eğer o CD'yi 50 liradan daha aşağıya almışsa Yüzde 99 korsandır.

Olsun istediğin kadar alıntı yapabilirsin canın sağolsun..Ben arkadaşıma sorarım Wink Çok teşekkürler..Banada orjinal diye hava atıyordu Very Happy

ahmetos
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Yeni Üye Yeni Üye
yüzüklerin efendisi 2

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 17:45 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
ya bütün arkadaşlarım knight online oynuyor.durmadan knight ı anlatıyorlar.artık bıkkınlık geldi.ama ben pek sevmedim.benim sevdiğim oyunlar
Arrow Prince of Persia
Arrow fifa serileri özellikle 2008

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Site Admin Site Admin
Counter strike Mr. Green Video felan değil ama Confused

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 13, 2007 18:40 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Counter Strike'i bi türlü çözemiyorum yahu(Kolay gözüküyor ama) Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 11:05 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
aslında counter da bir aralar knight kadar oynanıyordu sonra bıraktılar.counter süper oyun

KAREKTER
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Yeni Üye Yeni Üye
hepsipetrix söyler misin sims oyununu nasıl oynuyorsun ben de ablamı arkadaşın da oynadım ama bizim bilgisayarda o oyun yok lütfen söyle petrix bu arada herkese iyi bayramlar

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar sakın ha sakın Knight Online belasına bulaşmayın çok kötü bağımlılık yapıyor halbuki öyle ahım şahım bir oyun değil ama dur şu adamı de geçicem. Şu adamdan daha hayvan olucam. İtemlerim şu adamdan daha iyi olacak diye diye en sonunda ne sosyal hayat ne okul-iş hayatı hiçbirşey kalmıyor. Sakın bulaşmayın. Ben kurtuldum çok şükür.

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 12:36 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar aranızda knight online oynayan varsa helal olsun çünkü o grafik berbatlığına dayanabilmekmekte bir ustalıktır. Bir kere oynayayım dedim adamı hareket ettirmeye kaltım bir baktım ne göreyim hiç bir hareket yok bir tane resim almış başını gidiyor Laughing

Bu arada counter strike çok güzel bir oyun yapımcıları oyunu zaman zaman yeniliyorlar(grafik vs. anlamında)ah ah nerde o eski versiyonları counter'in Razz

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
sims ve gta Wink Idea

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 14, 2007 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
ya bu knight nasıl bağısızlık yapıyor acaba merak ettim.ama oynamaya hiç niyetim yok.bizim okuldaki arkdaş 78 level.çocuk sahurda oyuna başlıyor.ezan okunana kadar oynuyor.hafta sonları.canım counter varken ne gerek var knight a

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi