Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 18, 2008 08:37 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Soru bana ise;
Evet futbol'la ilgili, çok güzel bir oyun...

Evet,soru sanaydı. Very Happy Futbolu severim ama bilgisayar oyunlarını sevmem. Wink

Alıntı:
ProStreet NFS ve EA için tam bir fiyaskoydu.Satış rekorları kırmadı ve seriye aykırı bir oyun oldu.''Need For Speed'' ne demek?''Hıza ihtiyaç'' demek.ProStreet bu kavrama hiç uymadığı için fazla tutulmadı.Zaten EA'de beklenen oyunu yapamadıklarını kabul ettiler.

Berkan ben o oyunu oynamadım,ablam getirdi ama yükleyemedik.Yani yükledikte gerekli olan donanımlar bilgisayarımda yoktu sanırım.Ablam verirken çok karışık ve orjinal bir oyun dedi.Ben de size danıştım ve tavsiye ettim.Daha oynayamadım. Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Sid Meier's Railroads

Bu oyunda adından da anlayacağımız üzere demir yolu döşüyoruz, çuf çufculuk oynuyor. Şehrin her yerini raylarla kaplıyoruz. Sid Meier ise oyunun yapımcısı olan amcamdır. Bu amcam tam bir megaloman olduğu için çıkardığı her oyunun başına kendi adını verir. Ama Allah için yaptığı oyunlar güzeldir. Bu oyun çıkmadan bir kaç hafta önce yabancı bir kanalda oyunun tanıtımını izlemiştim. Sid amcam oyunu için "Şöyle şahane, böyle güzel, 3D grafikler şöyle göz alıcı, aklınızı alacağız aklınızı" falan diye oyununu övmeye başlayınca bende "Ha Sid'dir be Sid" demiştim yani "Ha bu Sid'in oyunudur be güzeldir" anlamında. Nitekim öyle de oldu eski bir oyun olmasına rağmen hala ara sıra kurar oynarım Wink

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Sid Meier'in tek o dalda oyunu yok bu arada onuda ekleyeyim Sid Meier's Pirates diye korsanlar kralı(dedimde aklıma izlediğim bir anime geldi) olabileceğiniz oyunuda bulunmaktadır Mr. Green

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Sid Amcamın Civilization serilerine hayranım ben. Çok sağlam oyunlar yapıyor.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Berkan ben o oyunu oynamadım,ablam getirdi ama yükleyemedik.Yani yükledikte gerekli olan donanımlar bilgisayarımda yoktu sanırım.Ablam verirken çok karışık ve orjinal bir oyun dedi.Ben de size danıştım ve tavsiye ettim.Daha oynayamadım. Wink

Tavsiye etmiyorum. Hem PC'yi acayip kastırıyor, hem de en düşük seviyelerde oynuyorsunuz. Araçların yol tutuşu da bir (-) yön. Grafikte EA kendini aşmış ama zaten en düşük seviyede oynuyoruz. NFS Undercover'a sistem özellikleri yetip de kötü oyun diyen yanıma gelsin. Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Katılıyorum Berkan sana.. Hele Full grafikte oynayın o zaman söylenecek kötü eleştiri söz bulunmaz.. Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 13, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
NFS Most Wanted'a ilgi duymaya başladım.. Hatta Carbon'dan sonra senaryosu en sağlam olan üye diyebilirim. Hem grafikler sistemimizi yormuyor, hem de akıcı bir senaryosu var ki bu oyuna bağlanmamızı sağlıyor. Araçların yol tutuşlarını beğendim, hiç yoktan "Muscle, yok ya çok kayıyor." demiyorum. Bu aralar şu sınavlar bitsin, video kayıtlarına başlayacağım. Very Happy

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 13, 2008 13:47 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Kesinlikle Sims 2 ve Gta Vice City vazgeçilmezlerim arasında. Cool Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 14, 2008 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
GTA Vice City, grafikleri 2003 yapımı olduğu için Tommy oyuncak gibi geziyor. Very Happy Bir insanın bir adımı bunda 2 adım. Very Happy Araçların yol tutuşu çok yapmacık.

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 18, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
valla ben oynamam öyle oyunlar...tanımıyorum valla Confused Very Happy (sims hariç)

evangirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 21, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
sims acayip seviyorum Wink Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 00:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
Fm 2008'den sonra, FM 2009 oyununu seveceğim sanırsam. Oyuna üç boyut getirilmiş... Razz Harika yav.. Cool

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
box10baryy
süper

cihangirkalkan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 24, 2008 11:27 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Yenilerden pek sevdiğim oyun yok. Benim için en yeni oyunlar:
-18 Wheels of Steel Haulin'
-GTA San Andreas(Şiddet ve korku içerikli)
-Mafia

Onun haricinde oturursam başından kalkamam dediğim oyunlar ise,
-Need For Speed V Porsche Unleashed
-King of the Road
-Red Alert II
-Red Alert Yuri' s Revenge
-Carmageddon II(Şiddet ve korku içerikli)

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 25, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Yenilerden pek sevdiğim oyun yok. Benim için en yeni oyunlar:
-18 Wheels of Steel Haulin'
-GTA San Andreas(Şiddet ve korku içerikli)
-Mafia

Onun haricinde oturursam başından kalkamam dediğim oyunlar ise,
-Need For Speed V Porsche Unleashed
-King of the Road
-Red Alert II
-Red Alert Yuri' s Revenge
-Carmageddon II(Şiddet ve korku içerikli)

Abi ne yaptın ya! Very Happy Hala NFS V oynayan adam var mıymış? Very Happy

Ve o gün geldi.. NFS Undercover'ı oynadığım ilk dakika ağzım açık kaldı.. Kendimi "Taşıyıcı" filminde gibi hissettim. Grafikler desen, senaryo desen.. Çok ciddi olarak sistemi yeten arkadaşlara tavsiyem.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
27. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi