| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
| eroSeda |
Tarih: Cumartesi, Ekim 18, 2008 08:37 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Soru bana ise;
Evet futbol'la ilgili, çok güzel bir oyun...
Evet,soru sanaydı. Futbolu severim ama bilgisayar oyunlarını sevmem.
Alıntı: ProStreet NFS ve EA için tam bir fiyaskoydu.Satış rekorları kırmadı ve seriye aykırı bir oyun oldu.''Need For Speed'' ne demek?''Hıza ihtiyaç'' demek.ProStreet bu kavrama hiç uymadığı için fazla tutulmadı.Zaten EA'de beklenen oyunu yapamadıklarını kabul ettiler.
Berkan ben o oyunu oynamadım,ablam getirdi ama yükleyemedik.Yani yükledikte gerekli olan donanımlar bilgisayarımda yoktu sanırım.Ablam verirken çok karışık ve orjinal bir oyun dedi.Ben de size danıştım ve tavsiye ettim.Daha oynayamadım.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Kasım 2, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Sid Meier's Railroads
Bu oyunda adından da anlayacağımız üzere demir yolu döşüyoruz, çuf çufculuk oynuyor. Şehrin her yerini raylarla kaplıyoruz. Sid Meier ise oyunun yapımcısı olan amcamdır. Bu amcam tam bir megaloman olduğu için çıkardığı her oyunun başına kendi adını verir. Ama Allah için yaptığı oyunlar güzeldir. Bu oyun çıkmadan bir kaç hafta önce yabancı bir kanalda oyunun tanıtımını izlemiştim. Sid amcam oyunu için "Şöyle şahane, böyle güzel, 3D grafikler şöyle göz alıcı, aklınızı alacağız aklınızı" falan diye oyununu övmeye başlayınca bende "Ha Sid'dir be Sid" demiştim yani "Ha bu Sid'in oyunudur be güzeldir" anlamında. Nitekim öyle de oldu eski bir oyun olmasına rağmen hala ara sıra kurar oynarım  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Pazar, Kasım 2, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Sid Meier'in tek o dalda oyunu yok bu arada onuda ekleyeyim Sid Meier's Pirates diye korsanlar kralı(dedimde aklıma izlediğim bir anime geldi) olabileceğiniz oyunuda bulunmaktadır  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Kasım 2, 2008 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
| Sid Amcamın Civilization serilerine hayranım ben. Çok sağlam oyunlar yapıyor. |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Berkan ben o oyunu oynamadım,ablam getirdi ama yükleyemedik.Yani yükledikte gerekli olan donanımlar bilgisayarımda yoktu sanırım.Ablam verirken çok karışık ve orjinal bir oyun dedi.Ben de size danıştım ve tavsiye ettim.Daha oynayamadım.
Tavsiye etmiyorum. Hem PC'yi acayip kastırıyor, hem de en düşük seviyelerde oynuyorsunuz. Araçların yol tutuşu da bir (-) yön. Grafikte EA kendini aşmış ama zaten en düşük seviyede oynuyoruz. NFS Undercover'a sistem özellikleri yetip de kötü oyun diyen yanıma gelsin.  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Katılıyorum Berkan sana.. Hele Full grafikte oynayın o zaman söylenecek kötü eleştiri söz bulunmaz..  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Kasım 13, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
NFS Most Wanted'a ilgi duymaya başladım.. Hatta Carbon'dan sonra senaryosu en sağlam olan üye diyebilirim. Hem grafikler sistemimizi yormuyor, hem de akıcı bir senaryosu var ki bu oyuna bağlanmamızı sağlıyor. Araçların yol tutuşlarını beğendim, hiç yoktan "Muscle, yok ya çok kayıyor." demiyorum. Bu aralar şu sınavlar bitsin, video kayıtlarına başlayacağım.  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Perşembe, Kasım 13, 2008 13:47 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Kesinlikle Sims 2 ve Gta Vice City vazgeçilmezlerim arasında.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Kasım 14, 2008 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
GTA Vice City, grafikleri 2003 yapımı olduğu için Tommy oyuncak gibi geziyor. Bir insanın bir adımı bunda 2 adım. Araçların yol tutuşu çok yapmacık. |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Salı, Kasım 18, 2008 17:16 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
valla ben oynamam öyle oyunlar...tanımıyorum valla (sims hariç) |
|
|
|
|
| evangirl |
Tarih: Cuma, Kasım 21, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
sims acayip seviyorum  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 00:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
Fm 2008'den sonra, FM 2009 oyununu seveceğim sanırsam. Oyuna üç boyut getirilmiş... Harika yav..  |
|
|
|
|
| erendilaraeren |
Tarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 18:47 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cihangirkalkan |
Tarih: Pazartesi, Kasım 24, 2008 11:27 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Yenilerden pek sevdiğim oyun yok. Benim için en yeni oyunlar:
-18 Wheels of Steel Haulin'
-GTA San Andreas(Şiddet ve korku içerikli)
-Mafia
Onun haricinde oturursam başından kalkamam dediğim oyunlar ise,
-Need For Speed V Porsche Unleashed
-King of the Road
-Red Alert II
-Red Alert Yuri' s Revenge
-Carmageddon II(Şiddet ve korku içerikli) |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Kasım 25, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Yenilerden pek sevdiğim oyun yok. Benim için en yeni oyunlar:
-18 Wheels of Steel Haulin'
-GTA San Andreas(Şiddet ve korku içerikli)
-Mafia
Onun haricinde oturursam başından kalkamam dediğim oyunlar ise,
-Need For Speed V Porsche Unleashed
-King of the Road
-Red Alert II
-Red Alert Yuri' s Revenge
-Carmageddon II(Şiddet ve korku içerikli)
Abi ne yaptın ya! Hala NFS V oynayan adam var mıymış?
Ve o gün geldi.. NFS Undercover'ı oynadığım ilk dakika ağzım açık kaldı.. Kendimi "Taşıyıcı" filminde gibi hissettim. Grafikler desen, senaryo desen.. Çok ciddi olarak sistemi yeten arkadaşlara tavsiyem. |
|
|
|
|
|
|