Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
harry potter 'ın oyunlarına hastayım valla en son oyununuda aldım 1 çuvala para verip tutku oldu artık ya Very Happy Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 10:15 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Videoyu izlediğimde yanımda bir arkadaşım vardı... O grafikleri gördüğümde ağzımdan dört kelime çıktı "İftara ne kadar var?" Tabii ağzımdan çıkıp oyunla ilgili görüşlerimi belirten 4 kelime onlar değil bunlardı "Oha abi bu ne?". Sanırım bizi bir sistem canavarı bekliyor... PC'leri yenilemek lazım millet bu oyun için değer

Aklımı okudun hocam. Laughing Sabırsızlıkla bekliyorum..

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Prostreet diye bir oyun var.Çok ama çok orjinal bir oyun. Wink Birde son günlerde oynadığım"Jacked" adlı motor yarışı var.Oynamanızı tavsiye ederim. Wink Wink

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Tanıdık bir oyun olmayabilir ama; "Football Generation" bu oyunu çok severim. Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Futbolla ilgilimi?Yükleyeceğimde...

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Soru bana ise;
Evet futbol'la ilgili, çok güzel bir oyun... Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Prostreet diye bir oyun var.Çok ama çok orjinal bir oyun.

ProStreet NFS ve EA için tam bir fiyaskoydu.Satış rekorları kırmadı ve seriye aykırı bir oyun oldu.''Need For Speed'' ne demek?''Hıza ihtiyaç'' demek.ProStreet bu kavrama hiç uymadığı için fazla tutulmadı.Zaten EA'de beklenen oyunu yapamadıklarını kabul ettiler.

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Şimdi tutmamasının sebebi önceki oyunlar gibi her eve girememesidir Berkan bence Undercover'ıda düşük bir grafik motoru ile yapmalıydılar çünkü onuda herkes oynayamayacak onun için onunda satışları düşük olabilir birde şu anda Undercover değilde Fifa 2009 üstünde yoğun bir baskı var eğer güzel bir oyun olarak çıkmazsa Fifa serisi biter ama ben demosunu oynadım güzeldi bayağı olağanüstü yapmışlar özelliklede tuş koordinasyonları çok güzeldi bayağı bir geliştirmişler bir kaç fonksiyonu aynı tuşa ayarlayabiliyorsun çıksında alayım şu oyunu ya Fifa 2008 hiç oynamadım tuş şekilleri yüzünden vallahi Mr. Green

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Ama bu ekran kartı olayı programcının becerisiyle ilgili... Eğer adam gibi kodlama yaparsa programı şahane grafikler de düşük bir ekran kartında çalışabilir ( Bkz: Unreal Tournament Serileri ) Ama programcı öküz gibi kodlama yaparsa Tetris için bile yüksek bir ekran kartı - ram ihtiyacı duyar. Bana ilginç gelen Prostreet'i de kodlayan EA'de ki amcamlar diğer NFS serilerini de kodlayan EA'de ki amcamlar... Neden böyle oldu onu anlamadım

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 11:08 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Vallahi bana göre nedeni para ama tahminimce bu seferki oyunlar bayağı düşük ekran kartlarında bile bir şekilde çalıştırıması için ayarlanıcakmış gibi geliyor çünkü bir fiyasko yaşandı zaten ve ikinci bir fiyasko daha yaşanmasını isteyeceklerini zannetmiyorum Mr. Green

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Playstation2 de Sims oyunlarını seviyorum Cool

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sims i seviyorum Wink Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 2, 2008 10:26 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Ama bu ekran kartı olayı programcının becerisiyle ilgili... Eğer adam gibi kodlama yaparsa programı şahane grafikler de düşük bir ekran kartında çalışabilir ( Bkz: Unreal Tournament Serileri ) Ama programcı öküz gibi kodlama yaparsa Tetris için bile yüksek bir ekran kartı - ram ihtiyacı duyar. Bana ilginç gelen Prostreet'i de kodlayan EA'de ki amcamlar diğer NFS serilerini de kodlayan EA'de ki amcamlar... Neden böyle oldu onu anlamadım

Evet Mehmet haklısın..O yönden zayıf noktaları var ve bu maliyeti düşürüyor.

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 7, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar,yeni çıkan bir oyun var.The Sims'in yapımcılarından."Spore".Editörlerden şimdiden en iyi notu almış.Ben de daha oynamadım ama tavsiye ederim. Cool

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 17, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şu aralar okul nedeniyle pek oyunlara bakamıyorum ama "Jacked" diye bir motor yarışı var,onu tavsiye edebilirim. Wink Önceden de belirtmiştim zaten.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
26. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi