Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 09:37 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Crazy Taxi 3 süper bir oyun.Denemenizi tavsiye ederim...

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
2. serisi kendini takrarlıyordu.O yüzden pek beğenmemiştim.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 13:30 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Peki her şey iyi güzel ama ya evrim evrim neresinde bunun madem eskileri canlandırmak diyorlar ama evrim yok Need For Speed 5'teki gibi orada porsche markasının 1950'den 2000 yılına kadar olan her arabasını modifiye ederekten kullanabiliyorduk aslına bakarsanız o oyundaki başarısını pekte yakalayamadı oynanabilirlik bakımından ilk onu oynayanlar söylediklerimi iyi anlayacaklardır çünkü arabaları kullanırken şimdiki gibi zaman dondurucu ve benzeri şeyler yoktu iş kullananda bitiryordu..

Bu oyun çok gerçekçi olacağından rahat oynayamayacaklarını düşünenler eleştiri yapabiliyor.. Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar NFS Undercover Trailer video'su yayınlandı.Ben izledim kanım dondu.. Very Happy

İzlemek için; tıklayın.

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Birde ben göreyim berkan bakalım nasılmış? Mr. Green

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süper sadece tanıtımı Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Sistem gereksinimlerinden kıl payı sıyırdım. Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Evet çok güzel.

Berkan sistem gereksinimlerinden bahseder misin?

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 10:41 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sims2 de çok güzel diğer serileri oynamak isterim

En son burcuhepsiyoshy tarafından Salı, Eylül 16, 2008 20:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

zekirdek
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
sims süper. O oyunu çok seviyorum videosuda çok güzel Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
konuyu dağıtmak istemem ama burcu mesajın yanlış yerde galiba Rolling Eyes

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Evet çok güzel.

Berkan sistem gereksinimlerinden bahseder misin?

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6400
RAM: 2 GB DDR2
Ekran Kartı: NVidia GeForce 7300 SE..

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 14, 2008 11:39 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet 2. serisi tekrarlıyor da,3. de hiç bir sorun yok rahatlıkla oynayabilirsin. Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
NFS Undercover hakkında yavaş yavaş bilgiler ortaya çıkıyor..Yeni resimleri ve capsleri size sunuyorum arkadaşlar..

İzlemek için tıklatın...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Videoyu izlediğimde yanımda bir arkadaşım vardı... O grafikleri gördüğümde ağzımdan dört kelime çıktı "İftara ne kadar var?" Tabii ağzımdan çıkıp oyunla ilgili görüşlerimi belirten 4 kelime onlar değil bunlardı "Oha abi bu ne?". Sanırım bizi bir sistem canavarı bekliyor... PC'leri yenilemek lazım millet bu oyun için değer Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
25. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi