| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
| eroSeda |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 09:37 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Crazy Taxi 3 süper bir oyun.Denemenizi tavsiye ederim... |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 11:31 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
| 2. serisi kendini takrarlıyordu.O yüzden pek beğenmemiştim. |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 13:30 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Peki her şey iyi güzel ama ya evrim evrim neresinde bunun madem eskileri canlandırmak diyorlar ama evrim yok Need For Speed 5'teki gibi orada porsche markasının 1950'den 2000 yılına kadar olan her arabasını modifiye ederekten kullanabiliyorduk aslına bakarsanız o oyundaki başarısını pekte yakalayamadı oynanabilirlik bakımından ilk onu oynayanlar söylediklerimi iyi anlayacaklardır çünkü arabaları kullanırken şimdiki gibi zaman dondurucu ve benzeri şeyler yoktu iş kullananda bitiryordu..
Bu oyun çok gerçekçi olacağından rahat oynayamayacaklarını düşünenler eleştiri yapabiliyor..  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar NFS Undercover Trailer video'su yayınlandı.Ben izledim kanım dondu..
İzlemek için; tıklayın. |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Birde ben göreyim berkan bakalım nasılmış?  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
süper sadece tanıtımı  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Sistem gereksinimlerinden kıl payı sıyırdım.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Evet çok güzel.
Berkan sistem gereksinimlerinden bahseder misin? |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 10:41 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| sims2 de çok güzel diğer serileri oynamak isterim |
En son burcuhepsiyoshy tarafından Salı, Eylül 16, 2008 20:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| zekirdek |
Tarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
sims süper. O oyunu çok seviyorum videosuda çok güzel  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
konuyu dağıtmak istemem ama burcu mesajın yanlış yerde galiba  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Evet çok güzel.
Berkan sistem gereksinimlerinden bahseder misin?
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6400
RAM: 2 GB DDR2
Ekran Kartı: NVidia GeForce 7300 SE.. |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Eylül 14, 2008 11:39 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet 2. serisi tekrarlıyor da,3. de hiç bir sorun yok rahatlıkla oynayabilirsin.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
NFS Undercover hakkında yavaş yavaş bilgiler ortaya çıkıyor..Yeni resimleri ve capsleri size sunuyorum arkadaşlar..
İzlemek için tıklatın... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Videoyu izlediğimde yanımda bir arkadaşım vardı... O grafikleri gördüğümde ağzımdan dört kelime çıktı "İftara ne kadar var?" Tabii ağzımdan çıkıp oyunla ilgili görüşlerimi belirten 4 kelime onlar değil bunlardı "Oha abi bu ne?". Sanırım bizi bir sistem canavarı bekliyor... PC'leri yenilemek lazım millet bu oyun için değer  |
|
|
|
|
|
|