Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 11:30 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
the sims 3 çıksın hemen alacağım... Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
Aaa Süper Very Happy
Yaa o daha da pahalı olur şimdi Confused Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 12:16 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Berkan sağolsun bendede hırs yaptırttı Carbon konusunda...
Driftle ilgili bir videosunu izletti o günden beri bende dirft rekoru kırmaya çalışıyorum ama berkan kadar olmuyor tabi..

Alıntı:
NFS Carbon...

Berkan sağolasın..

Ne mutlu bana.. Very Happy

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 11:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Arkadaşlar The Sims 3 2009'da çıkacak.Google a girerseniz zaten resmi sitesi çıkıyor ve orada da 2009 yazıyor.

Sağol ama ben almayayım... Daha Sims 2' yi beğenemedim ben Sims 1 oynuyorum, 3 orada dursun uğraşamam onla. Laughing

Etro
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 08:01 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
The sims2-yi hiç bir oyuna değişmem.Arkadaşlar,The sims2 sadece bir insan yaşatmak için diğil ki,orda da bulmacalar var.Mesela, hiç Bella Qot'u arayan oldumu? Cool

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Sağol ama ben almayayım... Daha Sims 2' yi beğenemedim ben Sims 1 oynuyorum, 3 orada dursun uğraşamam onla.

Sims 2 daha çok gelişmiş sims 1'e göre yani Sims 2 daha daha daha güzel

Alıntı:
The sims2-yi hiç bir oyuna değişmem.Arkadaşlar,The sims2 sadece bir insan yaşatmak için diğil ki,orda da bulmacalar var.Mesela, hiç Bella Qot'u arayan oldumu?

Bella Qou neydi canım?? Bir anlatırsan belki yapmışımdır Rolling Eyes Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Bella Goth o kadının adı Very Happy Sims 1'de de olan Goth Ailesinin bir üyesidir. Ancak Sims 2'de aile aynen durduğu halde Bella Goth ortadan kaybolmuştur. Eşinin yani Mortimer Goth'un geçmiş anıları incelendiğinde karısının bir anda ortadan kaybolduğu görülmektedir. Bir efsaneye göre Bella Goth Sims 2'de bir yerlerdedir ancak henüz şimdiye kadar bulan olmadı Very Happy Bu San Andreas'da ki uzaylı efsanesi gibi bir şeydir. San Andreas'ta uzaylılar var kocaayak var diye bas bas bağırılıyor çıktığı günden beri ama photoshop dışında hiç bir fotoğraf bulunamadı şimdiye kadar Wink

DipNot: Şimdi diyeceksiniz iyi ki Sims sevmiyorsun iyi ki Sims oynamıyorsun Very Happy Tamam ulan bir ara bende oynuyordum kabul Very Happy Hatta kendimi bir eve Yasemini ondan çok uzakta başka bir eve yerleştirip sonra tanıştırıp evlendiriyordum bile Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tam olarak anlamadım benim anlayacağım bir şekilde yazar mısın?

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Yani olay şu. Sims 1'de amcamların hazır sunduğu aileler aynen Sims 2'ye de aktarıldı. Goth ailesi de bu ailelerden biriydi. Ancak Sims 1'de bu aile de Bella Goth diye bir kadın varken Sims 2'ye bu kadın konulmamıştı. Sims 2'de karakterlerin geçmiş yaşamları hakkında bilgi veren bir bölüm vardır. Bu bölüme bakıldığında Bella Goth'un eşi Mortimer Goth'un geçmişte karısının aniden ortadan kaybolduğuna dair bir anı vardır. Sims 2 yetkililerinin yaptıkları açıklamaya göre bu sadece öylesine konulmuş bir özellik. Ama bir çok Sims severe göre bu oyunun gizli ve sırlı noktalarından biridir. Bildiğiniz üzere Sims'in bir sonu yoktur yani hiç bir zaman ekranınızda "Aferin oyunu bitirdin" yazısı çıkmaz. Bir çoğunun teorisine göre Sims 2'de Bella Goth'u bulmayı başaran kişi oyunu da bitirmiş olacaktır. En açık böyle anlatabildim valla Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 07:20 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Eee, EA bitmeyen bir oyun vermiş, o zaman oyunu iyice monotonlaştırır.Grafikleri, texture'leri beğendim, ama konusu zayıf...

Etro
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 09:35 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
mayko,çok güzel anlatmışsın, ama bir sorum olucak.San Andreas türkçe versiyonundan şeherin adımı,yoksa başka bir şey Question

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Valla son sorundan da ben pek bir şey anlamadım. Ama San Andreas oyunda bulunan şehrin adıdır evet. Aynı Vice City'de olduğu gibi.

Etro
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 07:36 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Bende şehirlerin adi farkli, oyûzden San Andreasini neresi olduğunu anlayamadım.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
O oyunda (yamulmuyorsam) 3 şehir var Los Santos, San Fierro ve Las Venturas... Bu 3 şehrin birleşiminden ortaya çıkan bölgeye de San Andreas deniyor Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Hayır, oyunun adı San Andreas..Şehrin adını biliyordum dilimin ucunda...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
23. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi