| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
| ozie1993 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
| ama bende şu an yok ya çizilmiş yüklenmiyor yenisini almak istiyorum.birde The Sims 3 çıkmış. |
|
|
|
|
| Etro |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 07:22 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
| The sims 3 hakda duydum, ama onun 2009-da çıkacağını düşünüyordum. |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
| Ben videosunu izledim çok güzel gözüküyor. |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Ağustos 5, 2008 15:02 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Sims oyununu hiç anlamıyorum.Amacı olmayan bir oyun.Bu aralar SA-MP'a merak sardım, sarmakla beraber çete bile kurdum. Bence çok eğlenceli. |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 12:33 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Oradaki adamı yemek ye iş bul hadi tuvalete git yeter çok uyudun kalk çevre ortam yap işinde yüksel diyeceğime kendim çevre yapar işimde yükselirim Bende Sims kadar insan hayatını sömüren bir oyun görmedim Yanlız ne aşağıladık oyunu şimdi sevenleri de var bu oyunun kızıcaklar  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 12:36 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Kızmıyorum ama seviyorum bu oyunu. Hala The Sims oynuyorum ama, Sims 2' yi falan sevemedim. İlk başlardaki ilgim olmasa da, oynuyorum hala. Şimdi ki hedefim bir ev yapmak, kocaman. İçinde 4+6+4+1=15 kişiyi yaşatmak.
4-Hepsi
6-Mahşer-i Cümbüş
4-Tokio Hotel
1-Ben
 |
|
|
|
|
| kaganyoshy |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 13:12 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Valla ben hiç Sims oynunu sevemedim bir kere görmüştüm kuzenim oynarken o kadar denedim ama sevmedim. Bir zamanlar sevdiğim ve oynadığım oyunlardan bazıları;
- GTA Vice City
- GTA San Andreas
- Need For Speed Underground 2
- Need For Speed Most Wanted
- Counter Strike |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
| Bende simsi oynatmayı sevmiyorum sadece ev yapmayı seviyorum. |
|
|
|
|
| zeynoeren |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 19:45 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| naz sen the sims 1 mi oynuyorsun |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Evet. The Sims ile Sims 1 aynı şey zaten  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
Yaa bir oyun oynamıştım kuzenimin PSP'de...Arabayla kaza yapma oyunuydu...
Onu çok sevdim...
Bir de Need For Speed Most Wanted iyi...Ben araba yarışlarına merak sardım bu ara ya...  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
NFS Carbon...
Berkan sağolasın  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
Berkan sağolsun bendede hırs yaptırttı Carbon konusunda...
Driftle ilgili bir videosunu izletti o günden beri bende dirft rekoru kırmaya çalışıyorum ama berkan kadar olmuyor tabi.  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Yok ben oyunu anlamamıştım. Oyunu anlattı bana. Öyküsünü anlattı.  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar The Sims 3 2009'da çıkacak.Google a girerseniz zaten resmi sitesi çıkıyor ve orada da 2009 yazıyor.  |
|
|
|
|
|
|