Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 12:30 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Aaah Battle for Middle Earth'ı nasıl unuttum ya Confused Ama birincisi çok güzeldi ikincisinde olayın biraz suyunu çıkarmışlar. Hele Gondorla Rohan'ı birleştirip Men yapmışlar sinir oldum. Onun dışında

FPS: Unreal Tournament
TPS: Nerdee o eski Max Payne serileri
RPG: Diablo'yu hala oynayan var mı bilmiyorum ama çok güzeldir tavsiye ederim
Adventure: Black Mirror ( Ne oyundu yaa )
RTS: AOE 3 ve Battle for Middle Earth I
TBS: Eski TBS'ler kalmadı ama Magic serileri güzeldi
Dövüş: Soul Calibur
Yarış: NFS: Carbon ( Şimdilik )

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
mayko bendensin bende NFS Carbon hastasıyım(Prostreet çıkana kadar).

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 17:10 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Ben "Counter Strike 1.5" oynuyorum.İnternet üzerinden.İlgilenenler serverıma gelsin 62.68.202.166 Reklam yapmak gibi oldu.Özür dilerim.

He bide Battle For Middle Earth-1 oynuyordum.Çok güzeldi oda.SmileSmile

En son cemreVufuk tarafından Pazartesi, Ekim 15, 2007 07:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Diablo oynanmazmı yahu Diablo 2 Lord Of The Destruction Druid'in üstüne karakter tanımam he bu arada Fifa 2008 çıktı Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Druid şahane karakterdir ama ben Assasin e alıştım farklı karakterle oynayamıyorum. Embarassed

Bu arada PS2 için Winning Eleven serilerini tavsiye ederim havada karada Fifa serileri katlar.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Site Admin Site Admin
Gençlik bu "Playstation III (3)" edinen varmı yani kullanan? Varsa ne gibi yenilikler var?

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Root abi bende henüz PS3 yok ama sokağa atacak parası çok olan bir arkadaşım almış geçende bende Ehehe nası bi aletmiş hafız bu ya yüzsüzlüğüyle evine gidip oynama fırsatını buldum. Hızlı güzel ve rahat bir alet. Controller PS2'nin controllerı gibi bir süre sonra elini ağrıtmıyor ve terletmiyor. Kendini uzay mekiği kullanıyor gibi hissediyorsun. HDTV olmassa olmaz bu aletin yanında yanlız. Grafikler ( oyununa göre değişir tabi ama ) gayet güzel gözüküyor. Yanlız şunu söyliyeyim 2 seneye kadar bu aleti almayın derim. Her ne kadar korsana hayır diye bas bas bağırsakta ben PC PS vb oyunlarda korsandan yanayım zira korsan satışı olmassa asgari ücretle çalışan bir adam maaşının çeyreğini bir oyuna bayılabilir mi. Vel hasıl kelam bu PS3 denen merete bir chip yapana kadar 1 sene geçer daha e her chip her oyuna uyum sağlamıyor o chipi aldıktan sonra 10 kere değiştireceksin. Ben derim ki o 2 sene içinde ille bir konsol alıcam diyorsan Wii al Wii sanal gerçeklik olayını biraz biraz başlatmış bir konsol.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Site Admin Site Admin
Bilgiler için sağol mayko :)

Peki birşeyi merak ediyorum. Biliyorsun en fazla futbol olayı hepimizin en sevdiği belki de buna uyumlu çıktı mı eleven fifa falan?

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 1, 2007 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Fifa 2008 PS3 için çıktı ayrıca PES: 2008 de kesin çıkış tarihi olarak 26 Ekim olarak duyuruld bekliyoruz.

Sana tavsiyem eğer konsolda oynayacaksan her zaman Pes yada Winning serilerini tercih etmen.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Site Admin Site Admin
Teşekkürler mayko.

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 00:23 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
Arkadaşlar aranızda Fm oynayan varmı? Varsa football manager 2008 çıktı mı yav? Question

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 16:26 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Menejerlik oyunlarıyla pek işim olmaz bir ara CM 03/04'e sarmıştım. Ama o da bir yere kadar gitti sıkıldım sildim oyunu. İnat edip 2025 2030lara gelen arkadaşlarım var o oyunda.Soruyorum abi inat ettim 3000 yılına gelicem diyor. Evet biz bu türe kısaca şaşırmış diyoruz.

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 2, 2007 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Başta
GTA Vice City
Pes 5/6
Sims
Need four speed carbon
birde fifa serisinin hepsini seviyorum Smile ama en çok futbol olarak pes 5 ve 6 süper yaa ama en çok sevidğim oyun GTA vice city Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar bir çoğunuz Sims yazmışsınız şimdi ben kimsenin keyfinin kahyası değilim ama söylemessemde içimde kalır. Razz Sims nedir. İnsan similasyonu. Similasyon nedir. Gerçekte yapamayacağınız yada yapılması çok zor olan şeyleri birebir gerçeğiyle aynı şekilde modelleyerek size sunmasıdır. Böylece örneğin siz belki ömrünüz boyunca pilot ehliyeti alıp uçak kullanamayacaksınız. Ama çeşitli uçak similasyonlarıyla ( Flight Smilator vs. ) Bir dereceye kadar size uçak kullanıyormuş hissi verir ve hevesinizi alırsınız. E peki sims gibi bir insan similasyonu ne işe yarar. Yani ben ordaki herifi okutup büyütüp işe götürüp kariyer yaptıracağıma. O zaman zarfında kendim okur büyür gelişir kariyer yaparım. Bir kere oynadım o oyunu baktım adamı tuvalete götürmekten uyutup yemek yedirmekten başka bir olayı yok bende sildim. Onun yerine açtım Unreal Tournament oynadım Razz

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya birde Sims 2 Pets var..Onu çok istiyorum ama benim bilgisayar Sims 2'yi yüklemiyor ki Confused Yüklüyor ama crack işini yaptıktan sonra oyun açılmıyor hata veriyor Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 23, 24, 25  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi