Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sıms Mr. Green

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Sims'i anlamıyorum ben... Yani adamı yedirip içirmek bir anlam ifade etmiyor ki... Bu arada GTA 4 mükemmel bir olay olacak, yeni özellikleri okudum ve şunu demeliyim; ''Oyun sanki gerçek hayat...''

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Sims'i anlamıyorum ben... Yani adamı yedirip içirmek bir anlam ifade etmiyor ki... Bu arada GTA 4 mükemmel bir olay olacak, yeni özellikleri okudum ve şunu demeliyim; ''Oyun sanki gerçek hayat...''

Zevkler ve renkler tartışılmaz canım bana görede GTA güzel değil adamı koşturup duruyorsun Rolling Eyes Wink

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yani bencede zevkler tartışılmaz.Ona bakılırsa bence de adam vurmak,silahla ateş etmek falan da saçma ama ben bunları sevenlere birşey diyemem.Ben kaç yaşındayım ama hala sim i oynuyorum.Keyif alıyorum sadece.

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de Sims'i oynuyorum bu aralar değil ama Sims'in ekleri çok güzel oluyor bence vurdulu kırdılı oyunlar insanların psikolojisini bozuyor Rolling Eyes

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 30, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
aynen berkan gta 4 çok güzel bir oyun
oyunun içindesin resmen hikayesini okudum oyunun mükemmel ya Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 1, 2008 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
GTA serisinin amacı koşturup durmak değil... GTA serisinde görev yapılıyor.Gerçi çoğunluk görev yapmaktan çok gezip tozuyor ve GTA serisi en zevk aldığım oyunlardan biridir. XSelynckX sen hiç görev yapmadığın için(öyle görünüyor) oyunu pek eleştirme derim... Wink

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Ben de simsi severim.Bence eğlenceli oyun. Rolling Eyes

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
fifa 2008, nfs carbon,prince of persia 3

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Battlefield Serisi
Need For Speed Serisi
Age Of Empires v.b...

TAKTİK VE STRATEJİ ile Yarış.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Sims sadece yedirip içirmekten ibaret değil.Süperstar adlı sürümünde Star olmaya çalışıyorsun. Very Happy Wink

Simsi de kattım arşivime.Süperstar sayesinde. Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 19:04 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
GTA süper bir oyun ya... Laughing Adam koşturmak değil amaç öğrenip sonra konuşun lütfen görevler yapıyorsun yani bir amacın oluyor süpriz görevler herşey çok keyifli simsi hiç oynamadım herhalde güzeldir...

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Ben simste hepsiyi yapmaya çalışmıştım.Hepsi bir evde kalıyorlar.Benzetmeye çalıştım.Hala oynuyorum bazen.. Laughing Laughing

kevin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 23:51 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
GTA San Andreas Very Happy

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
football manager bütün serilerini zevkle oynuyorum Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
20. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 23, 24, 25  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi