Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 20:59 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İyi bir levelin varsa ve tayfan yani parti yapabileceğin kişiler varsa bağımlı oldun demektir... Laughing

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sena burda çok haklısın
oyunu daha ilk duyduğumda kimse duymamış gibi bir şeydi aradan bir ay geçti millet 'beyler parti var herkes gece 12 gibi oyunda olsun diyor' ne demek bunu başta anlamamıştım tabi ama şimdi yazdığınla birlikte daha iyi anlıyorum o aralar ne safmışım... şimdi başlasam diyorum sınavlar vs olmaz ama doğru düzgün bir oyun lazım bana

Selinck
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Abim oynadığı için biliyorum Silkroad diye bir oyun var çok güzel

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 21:42 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
O zaman Metin2 diyorum hem Türkçe... Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nettehayat Laughing (Online hayat)

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Silkroad güzel bir oyun ama çok karışık arkadaşlarım oynuyor her gün konuşuyorlar bir kelime anlıyorsam arap olayım bana sorunca 'he doğru diyorsun' diyorum geçiyorum... Bir kelime dahi anlamıyorum ya

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Özgür bende Knight'ten bir şey anlamıyorum Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 00:27 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
GTA 4 manyak bir oyun ya! Very Happy
Türkiye'de şuanda sadece playstationda çıktı ama pc sürümü yok Sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 00:30 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
Evet GTA-4 manyak bir oyun olacak. Herşeyi yapabiliyorsun oyunda nerdeyse. Süper. Laughing Shocked

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:51 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ya bende gta 4 ün oyun fragmanını izlemiştim bayağı güzel oyuna benziyordu çıksında alıp oynayalım büyük ihtimalle babam oyunu silecek bir saat sonra ama olsun bir saat bir saattir Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah vice-city gibi güzel bir oyun olur... Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Knight Online iyiydi de son 2 senede internet cafelerin yüzünden çok çoluk çocuk doldu oyuna. Hatta Recep İvedik'in deyimiyle "Çok amele kaynıyor." Öylesine gezerken biri durup dururken size özel mesajla küfrediyor Confused Ortak party'e alıp sizin level'ınızı düşürmek için güçlü yaratıkların yanına ışınlatıp öldürüyorlar. Confused

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 15:59 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Beni hep arenaya götürüyorlardı ezikken orada gebertiyolardı... Mad

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Tüm SIMS serisi.

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 10:28 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sıms GTA Turk City aslında ben böyle oyunları sevmem ama kuzenim oynuyor ondan alıştım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
19. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi