| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
| orionthedragon |
Tarih: Pazar, Nisan 27, 2008 13:56 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Arkadaşlar lütfen buraya eğer Need For Speed'de drift yarışı oynayan varsa en fazla kaç puan yapabildiğini yazsın (hangisi olduğu fark etmez u,u2,c,pro st ) |
|
|
|
|
| SeRGio |
Tarih: Salı, Nisan 29, 2008 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Mayko arkadaşım mafya oyunu olarak en beğendiği oyunu The Godfather yazmış. Evet, çok güzel oyun ama öldürme stilleri biraz gereksiz olmuş. Bence en iyi mafya oyunu adı üstünde Mafia. Senaryosu olsun, grafikleri olsun, görevler olsun gayet güzel bir oyun. Tommy Angelo'nun karizması yeter. Ama çok kısa bir sürede bitiyor, tadı damağımızda kalıyor. Benim mafya oyunları sıralamam şöyle:
1. Mafia
2. The Godfather
3. Scarface |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| benim en sevdiğim ise sims çok güzel ya zaten sihirli olanıda çıkmış bayılıyorum o oyuna |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yaa bende Sims'i seviyorum ama ben hiçbirini bulamıyorum Söke'de yok çünkü bende sadece Sims 1 ve Sims 2 var!..  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
valla ben daha çok dövüş oyunlarını seviyorum  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Sims severlere güzel bir haberim sims 3 premium'u yapıldı bu aralar sanırım yanlış duymadıysam birde GTA 4 çıktı daha ilk günü olmasına rağmen rekor kırmaya yaklaştı hele birde çıkan olaylar var bulursanız gazetelerden ve internetten okuyun millet bir oyun için neler yapıyor  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
| Sims 3'ten haberim yok ama GTA IV güzele benziyor. Sonunda Multiplayer modu da koymuşlar GTA'ya güzel olmuş. Tabi henüz Türkiye'ye gelmedi gelince de mature işareti konulacağına adım gibi eminim. Tabi korsancılarım mature pek umurlarında olacağını sanmıyorum. |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Mayko multi modu San Andreas'tada vardı sadece oyuna ek olarak bir kaç birşey yüklemen gerekiyordu bu arada benim haberim var GTA 4 korsan olarak ülkemize girmiş (bu arada mature sınırı 18 ) |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 01:40 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
En sevdiğim oyun Football Manager 2008. Ya kendin takımı kuruyorsun, transferler yapıyorsun daha ne olsun... Tek hastası olduğum oyun Fm serileridir herhelde.  |
|
|
|
|
| mervegulcin |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Yeni Üye

|
Benim en sevdiğim oyunlar GTA , SIMS' in tüm serileri , MAX PAYNE 1 ve 2 ondan başka bir de araba yarışları o kadar .  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 19:48 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Lost oyunu çok güzel tabi dizide...  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Knight online 5 senedir oynuyorum vazgeçemiyorum  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, May 9, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Abi o oyun karışık geliyor bana ya  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cuma, May 9, 2008 20:36 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
İngilizce olduğundan sanırım...  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, May 9, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ya ben bir aralar Knight oynamayı düşündüm ama olmadı ingilizceden dolayı değil bütün arkadaşlar deli gibi oynuyor diye oyuna başlamaktan vazgeçtim baktım arkadaşlar okuldan kaçıp bu oyunu oynuyor hepsini çok fazla etkiliyor bende oyunu oynamaktan vazgeçtim ama anlamadığım nokta bu oyun insanı bu kadar etkiliyor mu? |
|
|
|
|
|
|