| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
| mayko |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Valla mafya diyorsanız ben The Godfather'ı tek geçerim. Harika bir romanın harika bir filmi çekilir ve aradan 35 sene geçer harika bir oyunu yapılır mı ya  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Mafya oyunu olarak onun üstüne bende oyun tanımıyorum ama bir kaç eksiği var bir tanesi senaryo çok kısa aldım 6-7 saatte bitti diğeride yanına adam alamıyorsun bir yere giderken orası kötü daha doğrusu amerikan filmine dönmüş terminatör'mü oynuyorsun yoksa The Godfather mı anlaşılmıyor vallahi  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Kesinlike Don of NYC olmuşsun ama en ufak bir görevi bile sen yapıyorsun. Hani senin emir vereceğin Consigliori'n hani Caporegime'lerin hani Soldier'ların. Ayrıca bir şey daha biz Godfather olduğumuzda Micheal Corleone'ye ne oluyor. Böyle de bir senaryo boşluğu var . Halbuki oyunun çıkacağını duyduğumda ne sevinmiştim. Vito Corleone yada Micheal Corleone olarak oynayacağımızı düşünerek  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:21 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Aaaa evet haklısın ya mayko orada son videoda bir el öptürme olayı vardı ama sonra ne oluyor göstermiyordu bak bana bir merak saldın şimdi birde bence kendi yarattığımız kahramanla oynamamız daha iyi olmuş çünkü filmin dışına çıkmamız gerekecekti hikaye olarak  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Hitman serisi ama en çok hangisini beğendin diye sorarsanız tabiki en son çıkan Hitman 4 Blood Money  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
sims pets  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 21:26 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Hitman bence gizliliğin ön plana çıktığı oyunların kralıdır. "Gitarımın telleri öperim bütün kelleri" diye diye dolaşan mavi gözlü karizmatik barkod kafalı Ajan 47'yi hangi oyuncu unutabilir. Tabi Hitman'ın filmini de yaptılar. Orada Ajan 47'yi oynayan Timothy Olypant'ın oyunda ki Ajan 47'yle uzaktan yakından alakası yoktu. Bebek yüzlü Agent 47'mi olur ya  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Perşembe, Nisan 17, 2008 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Evet mayko yine önemli gitar notasına bastın aslında doğru bebek yüzlü bir hitman olmaz olsada o oyun sanırım tutmazdı ama filmde ayrı bir hava katmış bana saçma gelen yer o ipi balkonda eline al sen atla hopla alt katın balkon camından içeri gir birde yetmiyormuş gibi oyunun reklamını da yap vallahi ben hitman'den her şeyi gördüm ama bir bunu görmemiştim bir ingilizce açıklamada ise şunu okudum çıkan bu filmin birde oyunu varmış daha elime geçiremedim bir geçirirsem eyvah eyvah diyorum yine uykusuz geceler demek buda  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Cuma, Nisan 18, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Freedom Fighters  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
The Matrix Path Of Neo  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Nisan 21, 2008 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
| Enter the Matrix'e göre çok daha iyi bir oyun olmakla birlikte bence sadece PS için çıksaydı hiç PC formatına dönüştürülmeseydi daha iyi olurdu. Bİr kere grafikleri iyi değil. İkincisi kontrolü zor. Ama kontrolü bir ele aldımı da seçilmiş kişi olup Mr.Anderson dan yavaş yavaş Neo kimliğine bürünene kadar filmde olan bitenleri birebir oynamak çok hoş. |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Fakat son görevde hala daha Agent Smith ona Thomas A. Anderson demekten vaz geçmiyor ve son savaş biraz saçma olmuş zaten ama dediklerinin bir kısmı doğru grafikleri düşük yalnız ben hiç kontrolde zorlanmıyorum aksine dahada hızlanıp bir jedi gibi ama biraz daha farklı olarak katana ile savaşıyorum sadece zaten focus modda geçince her şey yavaşlıyor buda olağan üstü bir avantaj sağlıyor özelliklede ajanlarda ve özel dövüş yetenekleri olan karakterlere karşı çünkü onları yere düşürdükten sonra ya üstünde tepiniyorum yada tutup hareketli nesnelere yani tren ve araba altlarına atıyorum bu sayede onlardan çok daha kolay kurtuluyorum (en zoruda kırmızı karınca askerler ajanlardan daha üstün dövüş yeteneklerine sahipler ) |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sims 2 ve serisinin hepsi  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 09:34 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Rage İncoming (hey gidi hey!)  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Cumartesi, Nisan 26, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Silverfall (Diablo'yu yapan ekibin kendi adlarına çıkarttıkları bir oyun) |
|
|
|
|
|
|