| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
| Şöyle bi baktım da ne Prostreet nede Carbon, Underground 2 en iyisi ve en keyif verici olanı. |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Star Wars Knight Of The Old Republic 2 The Sith Lords  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Revolt' u çok sevmeye başladım En önemlisi de araba yarışı olması  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Revolt bizim okulda atölyede vazgeçilmez oyunlardan...( Bilgisayarlar anca kaldırıyor.. ) Tabi atölyede CS keyfi başka...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Bizim okulda da Fifa 05, GTA dahi olsa, oyunlar var. Bilgisayar öğretmeni izin vermiyor ama  |
|
|
|
|
| OrHaNnN |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Counter-Strike 1.6 gerçek insanlarla oynayınca daha güzel oluyor ve daha zevkli oluyor.  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
GTA iyice bağımlılık yaptı yaa bayılıyorum bu ara!  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Bende anca cafeye gittiğimde oynayabiliyorum. Format atıldı, gidiş o gidiş...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
GTA San Andreas mükemmel bir felaket  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Aynen katılıyorum mükemmel bir felaket helede son görevi bir ara oyunda kendimi mafya babası falan zannetim vallahi etrafında adamlar falan polis bile yaklaşsa ateş ediyorlar  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Son görevden söz etmiyorum bile  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:48 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Vice city daha güzel...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
| Vice City senaryosu güzel ama 2003 yapımı olduğu için grafikler geri planda.San Andreas yönetimi zor olduğu için sevilmeyebilir. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:51 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Evet hatta çok zor ya sokakta birini döveyim diyorum...Hemen ben ölüyorum olmaz böyle şey vice city en iyisi...  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Cuma, Nisan 11, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Eğer San Andreas'ta skill'lerini yani yeteneklerini geliştirmezsen kolayca ölürsün ben oyunda ilk olarak gym'e gidiyorum sonra polis ve ambulans görevlerini yapıp bisiklete binip adamı bolca yüzdürüyorum başlarda baya sıkılıyorum fakat sonra baya zevkli geçmesini sağlıyor oyunun eee oyundan zevk almak istiyorsan cefayıda cekeceksin malesef  |
|
|
|
|
|
|