Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Şöyle bi baktım da ne Prostreet nede Carbon, Underground 2 en iyisi ve en keyif verici olanı.

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 9, 2008 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Star Wars Knight Of The Old Republic 2 The Sith Lords Mr. Green

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Revolt' u çok sevmeye başladım Very Happy En önemlisi de araba yarışı olması Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Revolt bizim okulda atölyede vazgeçilmez oyunlardan...( Bilgisayarlar anca kaldırıyor.. ) Tabi atölyede CS keyfi başka... Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Bizim okulda da Fifa 05, GTA dahi olsa, oyunlar var. Bilgisayar öğretmeni izin vermiyor ama Mad

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Counter-Strike 1.6 gerçek insanlarla oynayınca daha güzel oluyor ve daha zevkli oluyor. Cool

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
GTA iyice bağımlılık yaptı yaa bayılıyorum bu ara! Very Happy Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Bende anca cafeye gittiğimde oynayabiliyorum. Format atıldı, gidiş o gidiş... Confused

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
GTA San Andreas mükemmel bir felaket Very Happy

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Aynen katılıyorum mükemmel bir felaket helede son görevi bir ara oyunda kendimi mafya babası falan zannetim vallahi etrafında adamlar falan polis bile yaklaşsa ateş ediyorlar Mr. Green

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Son görevden söz etmiyorum bile Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:48 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Vice city daha güzel... Smile

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Vice City senaryosu güzel ama 2003 yapımı olduğu için grafikler geri planda.San Andreas yönetimi zor olduğu için sevilmeyebilir.

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 19:51 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Evet hatta çok zor ya sokakta birini döveyim diyorum...Hemen ben ölüyorum olmaz böyle şey vice city en iyisi... Very Happy

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Eğer San Andreas'ta skill'lerini yani yeteneklerini geliştirmezsen kolayca ölürsün ben oyunda ilk olarak gym'e gidiyorum sonra polis ve ambulans görevlerini yapıp bisiklete binip adamı bolca yüzdürüyorum başlarda baya sıkılıyorum fakat sonra baya zevkli geçmesini sağlıyor oyunun eee oyundan zevk almak istiyorsan cefayıda cekeceksin malesef Mr. Green

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
16. sayfa (Toplam 25 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 23, 24, 25  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi