Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Misafir
hepsisenacemre sen knight oynuyormusun Question

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:16 - Mesaj konusu: evet
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet oynuyorum nolduki

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
simsi seviyorum ama klasiği bayıyor Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 13:56 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Grand Theft Auto - Vice City artık bazılarımıza göre tarihe karıştı.Grand Theft Auto - San Andreas daha iyi...Birde kendimde fark ettim, NFS™ Prostreet'te 1-2 gün oynuyorsun sonra adamı sıkıyor.Neden? Heyecan yok. NFS™ Carbon'u Prostreet çıkınca ondan soğumuştum ama dün oynadığımda içimden yine bitirmek geldi Very Happy

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Eh be çocuk bir sokak efsanesi ile bir pist yarışması karşılaştırılabilir mi? Bence hayır bana ikisi arasında seçim yap deseler grafik güzelliğine rağmen pro street'i seçmem çünkü pist adamı sıkıyor dışına çıkamadığın yerler hep ama Carbon'da ise takıyorsun polisi peşine eee gerisini yazmama gerek yok. Mr. Green (Bu arada favori arabam Nissan 240 SX) Mr. Green

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
orionthedragon aklımı okudun abicim.Tam CUK oldu Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Ayy ben küçükken Dixball hastasıydım bir de.. Very Happy Hala da severim.. Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Tomb Raiderden sonra Simsede merak saldım.Eskiden tek tük oynardım. Şimdiyse.... Laughing

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Rome Total War Mr. Green

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Beyza haklısın bu dixball süper bir oyun..İlk bilgisayar geldiğinde çok küçüktüm ve bir bu oyun vardı birde rohadras adlı bir oyun vardı sade bu ikisini oynardım.Sabahtan akşama kadar..( çoçukluk işte insan bilgisayar başında sabahtan akşama kadar otururmu yaf.. ) Very Happy

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Güzel oyun olduğunda sen beni gör o zaman Mr. Green (Gündüz 12:00'dan gece 03:30'a kadar oynayıp NFS Carbon'u bitirdim Mr. Green )

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Kariyer uzunluğundan sıralarsak;

1. NFS Most Wanted
2. NFS Underground 2
3. NFS Carbon

Heyecan bakımından;

1. NFS Carbon
2. NFS Most Wanted
3. NFS Underground 2

Grafik özelliği bakımından;

1.NFS Most Wanted
2.NFS Carbon
3. NFS Underground 1

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Berkan ilk 2 sıralama doğru ama 3.sü yanlış NFS Carbon'un grafik motoru daha çok sistem istiyor ben bizzat denedim ama yinede senin yaptığın doğru olsun hiç fark etmez Mr. Green (Senimi kıracağım Mr. Green )

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Güzel oyun olduğunda sen beni gör o zaman (Gündüz 12:00'dan gece 03:30'a kadar oynayıp NFS Carbon'u bitirdim )

yok artık.. Smile

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
İnanması zor ama malesef gerçek yaklaşık 10 senedir bilgisayar oyunlarıyla uğraşıyorum hit ve clasic olmuş tüm oyunları bitirmişimdir herhalde Mr. Green

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
14. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi