| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
|
Misafir
|
hepsisenacemre sen knight oynuyormusun  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 21:16 - Mesaj konusu: evet |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| erenkolik2 |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
simsi seviyorum ama klasiği bayıyor  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 13:56 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Grand Theft Auto - Vice City artık bazılarımıza göre tarihe karıştı.Grand Theft Auto - San Andreas daha iyi...Birde kendimde fark ettim, NFS™ Prostreet'te 1-2 gün oynuyorsun sonra adamı sıkıyor.Neden? Heyecan yok. NFS™ Carbon'u Prostreet çıkınca ondan soğumuştum ama dün oynadığımda içimden yine bitirmek geldi  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Eh be çocuk bir sokak efsanesi ile bir pist yarışması karşılaştırılabilir mi? Bence hayır bana ikisi arasında seçim yap deseler grafik güzelliğine rağmen pro street'i seçmem çünkü pist adamı sıkıyor dışına çıkamadığın yerler hep ama Carbon'da ise takıyorsun polisi peşine eee gerisini yazmama gerek yok. (Bu arada favori arabam Nissan 240 SX)  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
orionthedragon aklımı okudun abicim.Tam CUK oldu  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Ayy ben küçükken Dixball hastasıydım bir de.. Hala da severim..  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Tomb Raiderden sonra Simsede merak saldım.Eskiden tek tük oynardım. Şimdiyse....  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Rome Total War  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Beyza haklısın bu dixball süper bir oyun..İlk bilgisayar geldiğinde çok küçüktüm ve bir bu oyun vardı birde rohadras adlı bir oyun vardı sade bu ikisini oynardım.Sabahtan akşama kadar..( çoçukluk işte insan bilgisayar başında sabahtan akşama kadar otururmu yaf.. )  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Güzel oyun olduğunda sen beni gör o zaman (Gündüz 12:00'dan gece 03:30'a kadar oynayıp NFS Carbon'u bitirdim ) |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Kariyer uzunluğundan sıralarsak;
1. NFS Most Wanted
2. NFS Underground 2
3. NFS Carbon
Heyecan bakımından;
1. NFS Carbon
2. NFS Most Wanted
3. NFS Underground 2
Grafik özelliği bakımından;
1.NFS Most Wanted
2.NFS Carbon
3. NFS Underground 1 |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Berkan ilk 2 sıralama doğru ama 3.sü yanlış NFS Carbon'un grafik motoru daha çok sistem istiyor ben bizzat denedim ama yinede senin yaptığın doğru olsun hiç fark etmez (Senimi kıracağım ) |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Güzel oyun olduğunda sen beni gör o zaman (Gündüz 12:00'dan gece 03:30'a kadar oynayıp NFS Carbon'u bitirdim )
yok artık..  |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
İnanması zor ama malesef gerçek yaklaşık 10 senedir bilgisayar oyunlarıyla uğraşıyorum hit ve clasic olmuş tüm oyunları bitirmişimdir herhalde  |
|
|
|
|
|
|