Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu?

lefke
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
empire eart mükemmel bir stretji oyunudur

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Kreş benim bildiğim unreal tournament efsane olmadı ki her sene biraz daha yenilenmiş bir şekilde çıkıyor. Laughing (en güzel tarafıda bot oyuncuları counter strike'deki gibi saçma sapan oynamıyorlar zaten dünyanın en iyi bot'lu oyunudur bu dalda ödülleri var)

He bu arada unutmuşum max payne serisi Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Bu arada Unreal Tournament 3 ne zaman çıkıyor ya en son 2007 olan ismini Unreal Tournament 3 olarak değiştirmişlerdi. Herhalde çıkış tarihini 2008 e ertelediler ismide bu yüzden değişti.

Bu arada aklıma gelen diğer oyunları da yazayım

Arrow Pac-Man ( Hayır ciddiyim hangimiz artık zamanın muhteşem grafikli, inanılmaz ses efektleriyle dolu oyunlarından sıkılıp bilgisayarı kapamadan önce son bir kez Pac-Man çevirmedik ki ben eminim ki 2050 ye 2100'e geldiğimizde dahi bu oyunun oyuncuları olacaktır. )

Arrow Empire Earth ( Eski ama çağ atlama olayı ilginç bir oyun taş sopayla savaşmaktan başlıyorsunuz robot savaşlarına kadar gidiyor. )

Arrow Fifa 99 ( Nerdeeeee o eski Fifa'lar değil mi azizim heeey gidi heey Confused )

Arrow School Tycoon ( Tycoon oyunları genelde hep birbirine benzer ama bunda amaç farklı bunda okul kuruyoruz ve anaa bizim okulda da aynen böyle yav diye kendi kendimize gülebiliyoruz. Hatta ordaki tip öğrencilere bakıp aaa yav bu bizim Serhat değil mi ehehuhehe diye şaşıradabiliyoruz )

Arrow Call of Duty ( Bitiremediler 2. Dünya Savaşının oyununu yapa yapa ama bu cidden güzel bir oyun )

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 09:40 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Unreal Tournament 3'ün grafik motorunu yetiştiremiyoryorlaki bir türlü hep daha iyi yapalım diye uğraşıyorlar, tam çıkış tarihi veriyorlar birde bakmışlar daha iyi bir grafik motoru çıkmış. Onlarda hadi oyunu değiştirelim bu grafik motoru ile yapalım diyorlar ama her sene oyun hakkında küçük bir model oyun çıkartıyorlar diye biliyorum. Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
Yanlız şu varki muhtemelen Unreal Tournament 3 çıktığında son teknoloji grafik motoru yüzünden çoğumuzun makinasında çalışmayacaktır. (2. Doom 3 vakası ) O yüzden ben pederden pcyi upgrade etmek için para sömürmeye başlayayım ufaktan Razz .

Arrow The X Files güzel bir oyundu ama sadece PS2 ye çıktı. Grafikleri iyi değildi ve oynanabilirlik kötüydü. Ama hayatımda oynadığım en iyi senaryolardan biriydi. Tebrik ettim. Dizide bile bu kadar vay anasına dediğimi hatırlamıyor çok iyi kurgulamış amcamlar.

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Üye Üye
Ben en çok star wars'a üzülüyorum çünkü senaryo bitti. Crying or Very sad

YosHy1905
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
pes 4 Smile welingelewen 8 falan Smile

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Görevli Görevli
Football Manager 2007
Gta
Pes 6

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Unreal Tournament,knight online ve strateji oyunları harici hiç oyun oynamam

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Lord of The Rings Battle for Middle Earth ve pes 5 de var tabii

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
knight çılar çok bakıyorum da Wink

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1.Sims
2.Tomb Raider
3.GTA Vice City

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 09:07 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gta yada bayılıyorumm

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 11:12 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sims 1 mi sims life stories mi?

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 11:39 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu?
Takımdan Takımdan
sims ve gta vice city

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi