| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
| lefke |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
| empire eart mükemmel bir stretji oyunudur |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Kreş benim bildiğim unreal tournament efsane olmadı ki her sene biraz daha yenilenmiş bir şekilde çıkıyor. (en güzel tarafıda bot oyuncuları counter strike'deki gibi saçma sapan oynamıyorlar zaten dünyanın en iyi bot'lu oyunudur bu dalda ödülleri var)
He bu arada unutmuşum max payne serisi  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Bu arada Unreal Tournament 3 ne zaman çıkıyor ya en son 2007 olan ismini Unreal Tournament 3 olarak değiştirmişlerdi. Herhalde çıkış tarihini 2008 e ertelediler ismide bu yüzden değişti.
Bu arada aklıma gelen diğer oyunları da yazayım
Pac-Man ( Hayır ciddiyim hangimiz artık zamanın muhteşem grafikli, inanılmaz ses efektleriyle dolu oyunlarından sıkılıp bilgisayarı kapamadan önce son bir kez Pac-Man çevirmedik ki ben eminim ki 2050 ye 2100'e geldiğimizde dahi bu oyunun oyuncuları olacaktır. )
Empire Earth ( Eski ama çağ atlama olayı ilginç bir oyun taş sopayla savaşmaktan başlıyorsunuz robot savaşlarına kadar gidiyor. )
Fifa 99 ( Nerdeeeee o eski Fifa'lar değil mi azizim heeey gidi heey )
School Tycoon ( Tycoon oyunları genelde hep birbirine benzer ama bunda amaç farklı bunda okul kuruyoruz ve anaa bizim okulda da aynen böyle yav diye kendi kendimize gülebiliyoruz. Hatta ordaki tip öğrencilere bakıp aaa yav bu bizim Serhat değil mi ehehuhehe diye şaşıradabiliyoruz )
Call of Duty ( Bitiremediler 2. Dünya Savaşının oyununu yapa yapa ama bu cidden güzel bir oyun ) |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Cuma, Eylül 21, 2007 09:40 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Unreal Tournament 3'ün grafik motorunu yetiştiremiyoryorlaki bir türlü hep daha iyi yapalım diye uğraşıyorlar, tam çıkış tarihi veriyorlar birde bakmışlar daha iyi bir grafik motoru çıkmış. Onlarda hadi oyunu değiştirelim bu grafik motoru ile yapalım diyorlar ama her sene oyun hakkında küçük bir model oyun çıkartıyorlar diye biliyorum.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Eylül 21, 2007 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
Yanlız şu varki muhtemelen Unreal Tournament 3 çıktığında son teknoloji grafik motoru yüzünden çoğumuzun makinasında çalışmayacaktır. (2. Doom 3 vakası ) O yüzden ben pederden pcyi upgrade etmek için para sömürmeye başlayayım ufaktan .
The X Files güzel bir oyundu ama sadece PS2 ye çıktı. Grafikleri iyi değildi ve oynanabilirlik kötüydü. Ama hayatımda oynadığım en iyi senaryolardan biriydi. Tebrik ettim. Dizide bile bu kadar vay anasına dediğimi hatırlamıyor çok iyi kurgulamış amcamlar. |
|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Cuma, Eylül 21, 2007 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Üye

|
Ben en çok star wars'a üzülüyorum çünkü senaryo bitti.  |
|
|
|
|
| YosHy1905 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
pes 4 welingelewen 8 falan  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Eylül 22, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Görevli

|
Football Manager 2007
Gta
Pes 6 |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Unreal Tournament,knight online ve strateji oyunları harici hiç oyun oynamam |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Eylül 28, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Lord of The Rings Battle for Middle Earth ve pes 5 de var tabii |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Cuma, Eylül 28, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
knight çılar çok bakıyorum da  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cuma, Eylül 28, 2007 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
1.Sims
2.Tomb Raider
3.GTA Vice City |
|
|
|
|
| hepsikolikleri |
Tarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 09:07 - Mesaj konusu: süslü maske |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 11:12 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| sims 1 mi sims life stories mi? |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 11:39 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Video Oyunu? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
|
|