Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Hayvan?

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 14:30 - Mesaj konusu: En Sevdiğiniz Hayvan?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim Kedi Very Happy Wink Wink

moonstar95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
köpek Wink

unsal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Yeni Üye Yeni Üye
ben de köpekleri çok severim

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim evde beslediğim tatlı limon adında bi kuşum var sarı renkli Very Happy Wink Wink

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Üye Üye
köpeğim bir tane bir de yılanları çok severim

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yılan mıı bismillahh Shocked Very Happy Very Happy Very Happy

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Görevli Görevli
Güvercin ve köpek.

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aa güvercin de çok tatlı Very Happy Wink Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Site Admin Site Admin
Bende Balıkları Çok Severim ...

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Takımdan Takımdan
adventureman bendensin bende balıkları çok severim benimde bir balığım var biraz tombik iyi besledim heralde bide yavru kedi we köpekleri çok severm ama annem eve köpek almama kızıyor Crying or Very sad.

En son buseerenbuse tarafından Cumartesi, Nisan 28, 2007 18:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 18:20 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Takımdan Takımdan
civciv ve kedi yavrularına bayılırım Razz Razz Razz Very Happy ayrıca kuşlar ve balıklara karşı da ilgim var Wink

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Üye Üye
balıklarda çok güzel ama meşakatli biraz.daha doğrusu benim yaptığım biraz zordu. evde duvardan duvara akvaryum vardı bakımı zahmetliydi.şimdi sadece köpek.

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
adı ne peki köpeğinin Wink Wink

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tavşan,balık

relaxcemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 27, 2007 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim bi tavşanım vardı kartopuydu adı köye bırakmıştık çok büyüyünce e pisletiyo ortalığı Very Happy Very Happy Very Happy Shocked Very Happy dedem çok sever de hayvanları ona vermiştik dedemin köpek köpeği Very Happy zavallımı boğmuş Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 26 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 24, 25, 26  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi