| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Hayvan? |
| raye |
Tarih: Perşembe, Şubat 8, 2007 11:04 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Takımdan

|
| benimde balıklarım vardı ama öldüler ondan sonrada hiç hayvan beslemedim.ilk önce istedim aldım bayıla bayıla 1-2 hafta baktım sonra anneme kaldı tabi daha sonrada öldüler gittiler zavallılar |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Perşembe, Şubat 15, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
uzuldum rayeonsun yenilerini alırsın degil mi?butun hayvanları severim.kedi kopek,balık,.... cok sirin oluyorlar yaff  |
En son maximilian tarafından Cuma, Şubat 16, 2007 15:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Perşembe, Şubat 15, 2007 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| esen |
Tarih: Cuma, Şubat 16, 2007 02:07 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Yeni Üye

|
tabiki KÖPEK sorulur mu sizde yaniiiiiiiiii  |
|
|
|
|
| cnmcemrem143 |
Tarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Üye

|
ben kedileri severim bizimde bahçemizde bir tekir kedi var çok güzel bizim evin balkonuna çıkıp orda yatıyo onu evede alıyoruz. |
|
|
|
|
| angelsdark |
Tarih: Pazar, Şubat 18, 2007 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| benim en sevdiğim hayvan köpek hatta kılçık adında şirinmi şirin bir de köpeğim var. |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Takımdan

|
| aslında bütün hayvanlar çok güzel ama ben kediyi ayrı seviyorum |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 20:29 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
ben de kedileri cok seviyordum ama Ankara kedileri birazcık buyuk yaff.puma kadar yani |
|
|
|
|
| Tifanny |
Tarih: Salı, Şubat 20, 2007 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Üye

|
köpek benimde lady diye bi yavru köpeğim vardı araba çarptı öldü ühühü  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, Şubat 20, 2007 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Takımdan

|
Ayy çok kötü birşey ya benim balıklarım ölüünce çok üzülmüştüm senin köpeğin ölünce kimbilir noolmuştur.  |
|
|
|
|
| angelsdark |
Tarih: Salı, Şubat 20, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim de ilk köpeğim olan şaşkını zehirlemişlerdi kim zehirledi bilmiyoruz ama ben çok üzülmüştüm zuzu diye de bir köpeğim oldu onu da kaçırdılar enson kılçık var ona da gözüm gibi bakıyorum... |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, Şubat 20, 2007 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Takımdan

|
Çok üzüldüm geçmiş olsun
Ben hayvanların ve doğanın korunmasından yanayım, onların yakılıp, öldürülmesinden nefret ediyorum  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Salı, Şubat 20, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
zamanında o kadar cok hayvanım vardı ki kucuk bir hayvanat bahcesi acmak istemiştim(saka tabi ki)ama listeyi yazabilirim;
10 tavsan
6 muhabbet kusu
4 kopek
2 kedi
12 balık
tabi tamamını aynı zamanda beslemedim.  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, Şubat 20, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan? |
|
|
Takımdan

|
Hayvanat bahçesi açacak kadar varmış gerçekten.  |
|
|
|
|
|
|
|