Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Hayvan?

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 8, 2007 11:04 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Takımdan Takımdan
benimde balıklarım vardı ama öldüler ondan sonrada hiç hayvan beslemedim.ilk önce istedim aldım bayıla bayıla 1-2 hafta baktım sonra anneme kaldı tabi daha sonrada öldüler gittiler zavallılar

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 15, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
uzuldum rayeonsun yenilerini alırsın degil mi?butun hayvanları severim.kedi kopek,balık,.... cok sirin oluyorlar yaff Wink Cool

En son maximilian tarafından Cuma, Şubat 16, 2007 15:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 15, 2007 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Site Admin Site Admin
Shocked

esen
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 16, 2007 02:07 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Yeni Üye Yeni Üye
tabiki KÖPEK sorulur mu sizde yaniiiiiiiiii Razz

cnmcemrem143
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 17, 2007 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Üye Üye
ben kedileri severim bizimde bahçemizde bir tekir kedi var çok güzel bizim evin balkonuna çıkıp orda yatıyo Smile onu evede alıyoruz.

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 18, 2007 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim en sevdiğim hayvan köpek hatta kılçık adında şirinmi şirin bir de köpeğim var.

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Takımdan Takımdan
kedileri çok severim Very Happy Razz Very Happy Razz Very Happy Razz

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Takımdan Takımdan
aslında bütün hayvanlar çok güzel ama ben kediyi ayrı seviyorum

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 19, 2007 20:29 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
ben de kedileri cok seviyordum ama Ankara kedileri birazcık buyuk yaff.puma kadar yani Wink Cool Smile

Tifanny
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 20, 2007 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Üye Üye
köpek benimde lady diye bi yavru köpeğim vardı araba çarptı öldü ühühü Crying or Very sad

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 20, 2007 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Takımdan Takımdan
Ayy çok kötü birşey ya benim balıklarım ölüünce çok üzülmüştüm senin köpeğin ölünce kimbilir noolmuştur. Sad

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 20, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim de ilk köpeğim olan şaşkını zehirlemişlerdi kim zehirledi bilmiyoruz ama ben çok üzülmüştüm Sad Sad Sad zuzu diye de bir köpeğim oldu onu da kaçırdılar Sad Sad Sad enson kılçık var ona da gözüm gibi bakıyorum...

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 20, 2007 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Takımdan Takımdan
Çok üzüldüm geçmiş olsun Crying or Very sad
Ben hayvanların ve doğanın korunmasından yanayım, onların yakılıp, öldürülmesinden nefret ediyorum Exclamation

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 20, 2007 18:17 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
zamanında o kadar cok hayvanım vardı ki kucuk bir hayvanat bahcesi acmak istemiştim(saka tabi ki)ama listeyi yazabilirim;
10 tavsan
6 muhabbet kusu
4 kopek
2 kedi
12 balık
tabi tamamını aynı zamanda beslemedim. Wink Cool

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 20, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Hayvan?
Takımdan Takımdan
Shocked Hayvanat bahçesi açacak kadar varmış gerçekten. Shocked

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 27 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 25, 26, 27  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi