| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
En Çok Hangi Erkek Sanatçıyı Seviyorsunuz?
| Murat Boz |
| [ 42 ] 41% |
| |
| Tarkan |
| [ 6 ] 5% |
| |
| Serdar Ortaç |
| [ 7 ] 6% |
| |
| Emre Altuğ |
| [ 5 ] 4% |
| |
| Gökhan Özen |
| [ 9 ] 8% |
| |
| Kenan Doğulu |
| [ 28 ] 27% |
| |
| Mustafa Sandal |
| [ 4 ] 3% |
| |
Toplam Oylar : 101 |
|
| dangergirl |
Tarih: Salı, Ağustos 28, 2007 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Takımdan

|
HaNdIsH gerçekten çok açık konuşmuşsun ben de Murat Boz'u hiç sevmem  |
|
|
|
|
| PiNkBLiSs |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 02:01 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Cuma, Ağustos 31, 2007 10:25 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Takımdan

|
| ben kenan doğulu ve serdar ortaç arasında kaldım ve serdar ortaç dedim. çok güzel besteler yapıyor. seside süper. murat boz u seçmeyeceğim kesindi. hiç sevmiyorum onu. |
|
|
|
|
| KAREKTER |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 13:48 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Yeni Üye

|
| kızda olsa erkekte olsa hepsiden başkasını sevmiyorum ayrıca erkek sanatçılardan birini sevsem bile o burda yazmıyor |
|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Üye

|
Benim en çok sevdiğim erkek sanatçılar Gökhan Özen,Murat Boz,Mustafa Sandal aa birde Yalın var ama onu yazmamışsınız olsun  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Görevli

|
| bence en iyileri mustafa sandal ve serdar ortaç |
|
|
|
|
| fb1907yasemin |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Üye

|
|
|
|
| erenkolik92 |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 12:54 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Üye

|
bu şıklar arasında Kenan Doğulu ama normalde YALIN ya şıklara niye koymadınızki?  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Görevli

|
Kenan Doğulu ve Murat Boz  |
|
|
|
|
| simarikseyy |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Takımdan

|
| Gökhan Özen, Murat Boz, Serdar Ortaç, Yalın ve türevlerinden hazzetmiyorum. Yapmacık geliyorlar bana. Erkek sanatçılarımızdan Yaşar ve Çelik derim ben. Gerçi Çelik'inde eski şarkıları kalmadı ama olsun. |
|
|
|
|
| HaNdIsH |
Tarih: Pazar, Ekim 28, 2007 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Üye

|
sağol dangergirl  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Takımdan

|
Ayrıca sanatçı dediğin için sinema oyuncularımızı da sayıyorum. Haluk Bilginer'in çok sıkı bir takipçisiydim Türkiye'nin Andy Garcia'sı gibi adam. Tipi de benziyor biraz aslında.  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 00:22 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Takımdan

|
Aslında yukarıdakilerin hiç biri desem En iyisi mustafa sandal...Şarkıları güzel en azından... |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 01:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı |
|
|
Görevli

|
|
|
|
|
|