Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı

En Çok Hangi Erkek Sanatçıyı Seviyorsunuz?

Murat Boz  
41%
  [ 42 ]  41%

Tarkan  
5%
  [ 6 ]  5%

Serdar Ortaç  
6%
  [ 7 ]  6%

Emre Altuğ  
4%
  [ 5 ]  4%

Gökhan Özen  
8%
  [ 9 ]  8%

Kenan Doğulu  
27%
  [ 28 ]  27%

Mustafa Sandal  
3%
  [ 4 ]  3%

Toplam Oylar : 101
dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Takımdan Takımdan
HaNdIsH gerçekten çok açık konuşmuşsun ben de Murat Boz'u hiç sevmem Wink

PiNkBLiSs
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 02:01 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Yeni Üye Yeni Üye
emre aydın

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 31, 2007 10:25 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Takımdan Takımdan
ben kenan doğulu ve serdar ortaç arasında kaldım ve serdar ortaç dedim. çok güzel besteler yapıyor. seside süper. murat boz u seçmeyeceğim kesindi. hiç sevmiyorum onu.

KAREKTER
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 13:48 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Yeni Üye Yeni Üye
kızda olsa erkekte olsa hepsiden başkasını sevmiyorum ayrıca erkek sanatçılardan birini sevsem bile o burda yazmıyor

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
Benim en çok sevdiğim erkek sanatçılar Gökhan Özen,Murat Boz,Mustafa Sandal aa birde Yalın var ama onu yazmamışsınız olsun Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Görevli Görevli
bence en iyileri mustafa sandal ve serdar ortaç

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
Smile Smile Smile kenan doğulu Smile Smile Smile

erenkolik92
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 12:54 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
bu şıklar arasında Kenan Doğulu ama normalde YALIN ya şıklara niye koymadınızki? Crying or Very sad Crying or Very sad

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Görevli Görevli
Kenan Doğulu ve Murat Boz Wink

simarikseyy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Yeni Üye Yeni Üye
muratt bozzzz

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 16, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Takımdan Takımdan
Gökhan Özen, Murat Boz, Serdar Ortaç, Yalın ve türevlerinden hazzetmiyorum. Yapmacık geliyorlar bana. Erkek sanatçılarımızdan Yaşar ve Çelik derim ben. Gerçi Çelik'inde eski şarkıları kalmadı ama olsun.

HaNdIsH
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
sağol dangergirl Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Takımdan Takımdan
Ayrıca sanatçı dediğin için sinema oyuncularımızı da sayıyorum. Haluk Bilginer'in çok sıkı bir takipçisiydim Türkiye'nin Andy Garcia'sı gibi adam. Tipi de benziyor biraz aslında. Razz

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 00:22 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Takımdan Takımdan
Aslında yukarıdakilerin hiç biri desem Rolling Eyes En iyisi mustafa sandal...Şarkıları güzel en azından...

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 01:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Görevli Görevli
Kenan Doğulu...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi