Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı

En Çok Hangi Erkek Sanatçıyı Seviyorsunuz?

Murat Boz  
41%
  [ 42 ]  41%

Tarkan  
5%
  [ 6 ]  5%

Serdar Ortaç  
6%
  [ 7 ]  6%

Emre Altuğ  
4%
  [ 5 ]  4%

Gökhan Özen  
8%
  [ 9 ]  8%

Kenan Doğulu  
27%
  [ 28 ]  27%

Mustafa Sandal  
3%
  [ 4 ]  3%

Toplam Oylar : 101
cemrese
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Yeni Üye Yeni Üye
serdar ortaç Very Happy

TarzGril92
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 21, 2007 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
Şarkıcı olarak murat boz oyuncu olarak okan yalabık Smile

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben gökhan özeni çok seviyorum büyük bir gökhan özen fanıyım ama murat bozu da seviyorum

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence de murat boz ve gökhan özen de süper şarkıcılar

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Takımdan Takımdan
Murat Boz Wink

iremeren41
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
mustafa sandal severim Smile

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
murat boz,kenan doğulu....... severim daha başka aklma gelmedi Rolling Eyes Rolling Eyes

hepsimyoshyim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
vega2 demiş ki:
bence de murat boz ve gökhan özen de süper şarkıcılar

katılıyorum vega2 Very Happy

seagirl1907
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
Murat boz ve kenan doğulu Laughing

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Takımdan Takımdan
Serdar Ortaç ve Murat Boz

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 23:31 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
murat boz gökhan özen

yoshicikiz1
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Yeni Üye Yeni Üye
listeden murat boz tabiki ama en çok yalını seviyorum canım benim ya!

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
emre altuğ ve kenan doğulu...liste dışından bende yalınla özgünü beğeniyorum

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 17:09 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
en çok gökhan özeni seviyorum bayılıyorum ona....

HaNdIsH
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: En Sevdiğiniz Erkek Sanatçı
Üye Üye
Kenan doğulu ve yalına hayranım çok tatlı ikisi de zaten benziyorlar Very Happy sesleri şarkıları çok güzel kendileri çok yakışıklı Smile Murat bozu da hiç sevmiyorum bu benim fikrim hayranları bana cevap yazmasın lütfen

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi