Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

cemrem91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 17, 2007 09:50 - Mesaj konusu: tarih
Üye Üye
ben tarih dersini çok seviyorum burdan tarih hocasına selam larımı yolluyom

nefertiti
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 17, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
slmm.bende ingilizce dersini çok seviyorum. Very Happy Very Happy Very Happy

cemrem91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 17, 2007 20:40 - Mesaj konusu: bende
Üye Üye
nefertiti demiş ki:
slmm.bende ingilizce dersini çok seviyorum. Very Happy Very Happy Very Happy
bende

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Ek bir dil bilip konusmak cok guzel.Ama artık bir tane yetmiyormus diyorlar ama ingilizceyi sevmen cok guzel Wink Cool

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
evet evet ingilizceyi de unutmamak lazım tabi ben ingilizce ile ilgili alıştırma falan yaparken bulmaca çözüyormuşum gibi çok eğleniyorum yaa Very Happy

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 5, 2007 19:08 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
bende

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 6, 2007 16:10 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Çok güzel o zaman ama konusmaya biraz ağırlık verirseniz;çünkü bizim yurdumuzda pek fazla İngilizce konuşma pratiği kazanmaya önem verilmiyor oysa bu en zayıf olduğumuz alan.Bu arada ben de bir hazırlık öğrencisiyim yani sadece İngilizce üzerine eğitim görüyorum şu an ve herkese en az bir dil öğrenmelerini tavsiye ediyorum.
Wink Cool

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 6, 2007 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
ben tek kelime ile biyoloji hastasıyım.bayılıyorum sayısal derslere.

matt
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 8, 2007 17:30 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
benimde japonca ve bilgisayar

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 11, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Re: Gülçin
Takımdan Takımdan
maximilian demiş ki:
Çok güzel o zaman ama konusmaya biraz ağırlık verirseniz;çünkü bizim yurdumuzda pek fazla İngilizce konuşma pratiği kazanmaya önem verilmiyor oysa bu en zayıf olduğumuz alan.Bu arada ben de bir hazırlık öğrencisiyim yani sadece İngilizce üzerine eğitim görüyorum şu an ve herkese en az bir dil öğrenmelerini tavsiye ediyorum.
Wink Cool

katılıyorum maximilian yaa bencede kesinlikle ülkemizde sadece ingilizce biliyorum demek için öğrenmeye çalışıyorlar konuşmaya önem vermiyorlar biliyorum diye geçiniyorlar sonra da bir soru sorduğunda ingilizce olarak cevap dahi veremiyorlra sana kesinlikle katılıyorum malesef Sad Crying or Very sad Rolling Eyes

SUGAR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 15, 2007 19:17 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
ben İNGİLİZCEde zaten 1.' yim sınıfta.Normalde sınıf 3.süyüm. Very Happy Wink Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 15, 2007 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Ben her ikisinde de 1. yim. Laughing Laughing Hatta buseerenbuse bir kaç kez möölemişti. Laughing Laughing

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
HEPSISWEET demiş ki:
Ben her ikisinde de 1. yim. Laughing Laughing Hatta buseerenbuse bir kaç kez möölemişti. Laughing Laughing

Very Happy Ne yapabilirim seninde bütün derslerin 5.
Bende sınıfta ingilizcede 1.ciyim. Wink
Ayrıca sosyalde de 1.ciyim.Sosyalde kimse beni geçemez. Wink

hepsigrububuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 19, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
ingilizce Very Happy

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 20, 2007 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
fizik fziği çok seviyorum biyolojiden nefret ediyorum..matematik idare eder.inkilap tarihini bende seviyorum... Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 30 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28, 29, 30  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi