Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 25, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Bizimde geçen sene okulda çok sevdiğim bi öğretmen vardı ama gitti Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Onu çok seviyordum ama gittiğini duyunca çok üzüldüm ama bende onun gibi çok sevilen ve çok iyi bir öğretmen olmak istediğim için tarihe bağlı kaldım ve ayrılmamda Exclamation Crying or Very sad

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 25, 2007 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Ben iki gün önceden dolaba bakmaya başlıyorum ne giyeceğime karar veremiyorum yani insan giyecek düzgün birşey bulamayınca rezil oluyo haklısın Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
benim şu ana kadar bütün türkçe öğretmenlerim çok iyiydiler şu anki öğr.de öyle ve benim türkçem mükemmel

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 14:11 - Mesaj konusu: ders
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim en sevdiğim başarılı olduğu ders matematik Very Happy Embarassed biraz kötü olsam fenden Sad ama yinede feni seviyorum Very Happy

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 28, 2007 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Benim denemelerimi Türkçe öğretmenim çok beğeniyor.Ama o olmasaydı belkide bu kadar güzel denemeler yazamazdım Rolling Eyes

BUSE1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 28, 2007 21:41 - Mesaj konusu: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bizim türkçe hocası hep kompozizyon veriyo yazıyom ama baya bi saçmalıtom bi baktım hep aynı şeyleri yazmışım Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 1, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
tempo sen de mi denemeler yazıyorsun Wink ne güzel ben de yazıyorum Wink

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 6, 2007 16:31 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Ne guzel yaff.Benim de siir ve sarkılarım var.Ama pek kimseye gostermiyorum dalga gecerler diye.Gerci bir kac sarkımı arkadaslarımla paylastım guzel dediler.Bir de hikayelerim var boyle ilginc biraz ama ehh yani Wink Cool

ysmnci
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 13, 2007 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
benim türkçe ve fen türkçem çok güzeldir ben hep 100 alırım bu yüzden Very Happy Very Happy

rockpunk
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 15, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
fen-türkçe-sosyal matematik eh iştee Rolling Eyes

SENASEVVAL
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 16, 2007 13:22 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
ben türkce-sosyal-fen-matematik bence hepsi güzel Rolling Eyes Smile Surprised

CRNGULCIN
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 16, 2007 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
bende edebiyat gibi sözel dersleri severim

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 16, 2007 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
elma demiş ki:
tempo sen de mi denemeler yazıyorsun Wink ne güzel ben de yazıyorum Wink

Gerçekten güzel Very Happy Benim denemem geçen gün yarışmaya gönderildi çok mutluyum Very Happy Very Happy Laughing Laughing

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 16, 2007 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
ne güzel Wink benimki de bir keresinde dereceye girdi senin adına çok sevindim Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 16, 2007 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Görevli Görevli
arkadaşlar benim de öykülerim falan var aslında kürsümüzde bir başlık açsak da oraya kısa hikaye ve denemelerimizi koysak çok iyi olur bence hem böylece birbirimizle paylaşmış oluruz ve de kendimizi denemiş oluruz nasıl olur???? Question Question

En son HEPSISWEET tarafından Pazartesi, Nisan 30, 2007 18:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi