| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir? |
| buseerenbuse |
Tarih: Pazar, Şubat 25, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
Bizimde geçen sene okulda çok sevdiğim bi öğretmen vardı ama gitti Onu çok seviyordum ama gittiğini duyunca çok üzüldüm ama bende onun gibi çok sevilen ve çok iyi bir öğretmen olmak istediğim için tarihe bağlı kaldım ve ayrılmamda  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazar, Şubat 25, 2007 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
Ben iki gün önceden dolaba bakmaya başlıyorum ne giyeceğime karar veremiyorum yani insan giyecek düzgün birşey bulamayınca rezil oluyo haklısın  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
| benim şu ana kadar bütün türkçe öğretmenlerim çok iyiydiler şu anki öğr.de öyle ve benim türkçem mükemmel |
|
|
|
|
| erenkolik2 |
Tarih: Pazartesi, Şubat 26, 2007 14:11 - Mesaj konusu: ders |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim en sevdiğim başarılı olduğu ders matematik biraz kötü olsam fenden ama yinede feni seviyorum  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Çarşamba, Şubat 28, 2007 16:27 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
Benim denemelerimi Türkçe öğretmenim çok beğeniyor.Ama o olmasaydı belkide bu kadar güzel denemeler yazamazdım  |
|
|
|
|
| BUSE1993 |
Tarih: Çarşamba, Şubat 28, 2007 21:41 - Mesaj konusu: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bizim türkçe hocası hep kompozizyon veriyo yazıyom ama baya bi saçmalıtom bi baktım hep aynı şeyleri yazmışım  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Perşembe, Mart 1, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
tempo sen de mi denemeler yazıyorsun ne güzel ben de yazıyorum  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Salı, Mart 6, 2007 16:31 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Ne guzel yaff.Benim de siir ve sarkılarım var.Ama pek kimseye gostermiyorum dalga gecerler diye.Gerci bir kac sarkımı arkadaslarımla paylastım guzel dediler.Bir de hikayelerim var boyle ilginc biraz ama ehh yani  |
|
|
|
|
| ysmnci |
Tarih: Salı, Mart 13, 2007 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Yeni Üye

|
benim türkçe ve fen türkçem çok güzeldir ben hep 100 alırım bu yüzden  |
|
|
|
|
| rockpunk |
Tarih: Perşembe, Mart 15, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Yeni Üye

|
fen-türkçe-sosyal matematik eh iştee  |
|
|
|
|
| SENASEVVAL |
Tarih: Cuma, Mart 16, 2007 13:22 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Yeni Üye

|
ben türkce-sosyal-fen-matematik bence hepsi güzel  |
|
|
|
|
| CRNGULCIN |
Tarih: Cuma, Mart 16, 2007 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Yeni Üye

|
| bende edebiyat gibi sözel dersleri severim |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Cuma, Mart 16, 2007 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| elma |
Tarih: Cuma, Mart 16, 2007 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Takımdan

|
ne güzel benimki de bir keresinde dereceye girdi senin adına çok sevindim  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cuma, Mart 16, 2007 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir? |
|
|
Görevli

|
arkadaşlar benim de öykülerim falan var aslında kürsümüzde bir başlık açsak da oraya kısa hikaye ve denemelerimizi koysak çok iyi olur bence hem böylece birbirimizle paylaşmış oluruz ve de kendimizi denemiş oluruz nasıl olur????  |
En son HEPSISWEET tarafından Pazartesi, Nisan 30, 2007 18:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
|
|