Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
en ço...k ingilizce dersini severim Wink

zekirdek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 20:37 - Mesaj konusu: benimde:
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
beden Very Happy

matematikten nefret ederim

beden-bilişim-Din kültürü-türkçe

bunlar

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hala boş derste hem fikirim Very Happy

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 17:32 - Mesaj konusu: En Sevdiğiniz Ders Nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben en çok Türkçe ve İngilizce'yi severim ama bu yıl galiba Matematik'i de seveceğim... Rolling Eyes Çünkü okulumuza yeni bir Matematikçi geldi ve bize giriyor Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Fen ve Teknoloji(daha bu sene sevmeye başladım,inşallah devamı gelir Very Happy ),Müzik,İngilizce,Beden Eğitimi,Matematik...Kısacası İnkılap hariç tüm dersleri! Very Happy Razz

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Okul yıllarımda ingilizce dersini çok severdim Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 18:42 - Mesaj konusu: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tüm dersleri çok seviyorum Wink

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 4, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
öğretmen sayesinde kimyaya bayılıyorum eskiden nefret ederdim şimde hoca neredeyse sadece benle ders işliyor Very Happy

0jun0
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 14:51 - Mesaj konusu: en sevdiğiniz ders
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
boş ders dersem ayıp mı olur Embarassed

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 15:25 - Mesaj konusu: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sen şuna sevmiyorum desen ayıp olur mu? Wink

iirreemm3113
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 5, 2008 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Fen ve Teknoloji-Matematik

erencim26
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 11:04 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
benim edebiyat Wink

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İngilizce Smile

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 12, 2008 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İngilizce hayatımın bir parçası olduğunu düşünüyorum... Fen ve Teknoloji de öyle aslında ben Sosyal Bilgiler dersini ve parçaları (coğrafya,inkılap gibi) olan dersler haricinde hepsini çok seviyorum... Wink

hepsi08hilal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 14, 2008 17:17 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Beden,fen,matematik.... Razz Razz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
28. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi