Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Fen fen feen!! Laughing
(galiba babamın fen öğretmeni olmasından kaynaklanıyor Very Happy )

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 12:20 - Mesaj konusu: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Türkçe ve İngilizve derslerine bayılıyorum... Wink

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 11:18 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Edebiyat, Matematik, İngilizce ve Biyoloji Wink

En son hepsicicrazy tarafından Pazar, Ekim 5, 2008 19:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 12:41 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
6. sınıfta Fen.. Very Happy Hocamın acayip matraktı çok çok eğlenirdik ve hocanın farkında olmadan Laughing .Özledim ya.. Smile

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ya bende şöyle bir şey var okulda bazı öğretmenler var kimse sevmiyor ama ben çok seviyorum hatta bir keresinde öğretmen için ağlamıştım

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 21, 2008 16:44 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Edebiyatı çok seviyorum.

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 24, 2008 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende sosyal bilgiler,ingilizce ve biyolojiyi seviyorum Smile

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 00:29 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
türkçe fen resim beden

Laughing Laughing Laughing

SizceEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Yeni Üye Yeni Üye
Ben matematiği seviyorum hele 7.sınıfta çok kolaydı Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bütün dersleri severim ama ingilizce, türkçe ve spor hariç Very Happy

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Türkçe ve matematik

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
matematik.matemetik,matematik Laughing ya kusura bakmayın ama acayip şekilde seviyorum bu dersi Wink Smile

hepfa
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
tarih

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 14:19 - Mesaj konusu: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tüm dersler ama en çok Matematik,Fen,Müzik,İngilizce bu kadar

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Müzik ve İngilizce derslerini severim. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
27. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi