Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ En sevdiğiniz ders nedir?

bliss
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Müzik, İngilizce Smile

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 08:08 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
ben matematik türkçe ve fen derslerini seviyorum ama sosyalde değişkenim Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 12:08 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İngilizce Wink

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
türkçe resim beden eğitimi sosyal fen okuma dersleri . evet arkadaşlarıma katılıyorum dersleri sevmemiz öğretmene bağlıdır mesela bizim resim öğretmenimiz çok sevecen çok komik biri olduğu için biz resimi çok seviyoruz Laughing

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 13:28 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
Fen-Matematik

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Görevli Görevli
İngilizcee!! Laughing
Ve Fen !

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Enn çok MATEMATİK! Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Son ders.. Smile Very Happy

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Üye Üye
güzel espirikti Laughing .

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 17:28 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Sağol.. Very Happy

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Görevli Görevli
Matematik Cool

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
İngilizce. Matematik, Fen ve teknoloji... Very Happy

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
çok komiksin berkay sonders dmiş Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing Laughing
İngilizceyi acayip seviyorum yaaa Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 11, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: En sevdiğiniz ders nedir?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aynen ben de hepsicemrebuse..ve de yabancı dil bölümünü seçtim.yaşasın.seneye ingilizce okuyacağım. Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
25. sayfa (Toplam 27 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi